In de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 1 februari 2018 is het SKC reünistschap ontstaan. De voornaamste reden van het ontstaan is om alle XKC’ers jaarlijks bijeen te laten komen en te informeren over de veranderingen van de vereniging. Dit doen we door een reünistenborrel te organiseren en een jaarlijkse nieuwsbrief te versturen.

Wat krijg je?

  • minstens één nieuwsbrief met updates van SKC
  • een jaarlijkse reünistenborrel die bekostigd wordt door het geld voor het reünistschap
  • een uitnodiging voor de Super Saturday(s)
  • uitnodigingen voor speciale evenementen, zoals het lustrum

Aanmelden en kosten

Lijkt het je leuk om reünist van SKC te worden? Meld je dan aan via deze Google Form: https://forms.gle/bdKnVb2hYDqVfutk8. Je zult een bevestigingsmail krijgen van onze secretaris wanneer het formulier is ingevuld.

Voor het reünistschap vragen wij een jaarlijkse bijdrage van 5 euro. Deze wordt gebruikt voor de reünistenborrel. De bijdrage voor het reünistschap kan handmatig worden overgemaakt naar NL21 RABO 0346 0136 15 t.n.v. SKC Volleybal. Ook kan er voor gekozen worden om een machtiging tot een automatische incasso als reünist in te vullen, dan kan de penningmeester het bedrag automatisch afschrijven. Het automatische incassoformulier zal worden meegestuurd door de secretaris bij de bevestiging van je reünistschap.

Voor vragen kan je altijd mailen naar: bestuur@skcvolleybal.nl