Poolparty groot succes!

Zaterdagavond 10 november waren we met ruim 100 SKC’ers in Oegstgeest voor de eerste grote lustrumactiviteit: de poolparty! In Zwembad Poelmeer druppelden vanaf 20:00 de eerste SKC’ers gekleed in het thema ‘Summer of ‘69’ binnen. Met het zwembad, de glijbaan en de sauna voor onszelf kon iedereen goed losgaan op de klanken van Jimi Hendrix en Creedence Clearwater Revival.

Tijdens de poolparty werd het opblaasbare volleybalnet goed gebruikt. Daarnaast had de DikzAccie het bestuur uitgedaagd voor een bommetjeswedstrijd. Na een spannende strijd bekroonde Emy uiteindelijk de DikzAccie als winnaars.

Er waren ook bonuspunten te verdienen voor de teamcompetitie door een geheim voorwerp te vinden dat door ons was verstopt. Het duurde echter niet lang voordat D7 met een blij gilletje iedereen wakker schudde en met trots het zakje chocomunten liet zien. Daarmee hebben ze maar liefst 50 punten verdiend!

Tegen het einde van de avond werden nog de nodige roddels gecreëerd en de avond werd goed afgesloten met de polonaise.

Na het waterfeest werd het feest doorgezet in de Hut van Ome Henne te Leiden. Ondanks de drukte werd uiteindelijk ook de gehele commissie binnengelaten. Pas in de vroege uurtjes was iedereen weer thuis. Veel leden hebben het resultaat van hun gedrag nog de hele zondag mogen ondervinden (lang leven Thuisbezorgd!).

Op naar de volgende grote activiteit: de kroegentocht!

 

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.