Lustrumveiling en feest

Lieve SKC'ers,

Na de Super Saturday op 2 maart staat er deze maand nog een lustrumactiviteit op het programma!
Op 23 maart zal er een lustrumveiling met feest plaatsvinden. De opbrengst van de veiling zal gaan naar de Golden Week in november zodat we alles nog leuker en spectaculairder te maken.
Het concept van de lustrumveiling is dat teams of commissies veilingitems aanbieden waar andere spelers, teams of commissies op kunnen bieden. Degene die het hoogste biedt zal het item krijgen. Ideetjes voor veilingitems zijn: een geheel verzorgde lunch of diner, een volleybalclinic of een workshop. Maar creativiteit hierbij wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Enkele teams en commissies hebben al een mooi/ludiek/handig veilingitem aangeleverd. Wil jij met jouw team ook bijdragen aan het lustrum (en tegelijk punten scoren voor de teamcompetitie), stuur dan snel een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met een mooie beschrijving en/of foto.

Vijftig foute fitnessfanaten in hartje Leiden

Het was een gure en regenachtige winteravond, afgelopen donderdag. Dat weerhield Lustrumcie X er niet van om, met de perfecte opkomst van 50 SKC’ers, voor te gaan in een kroegentocht door het centrum van Leiden. Vier oud-stamkroegen van de vereniging werden in rap tempo aangedaan en het bier vloeide rijkelijk. We eindigden in onze huidige kroeg De Keyzer, waar de koffieshots niet konden ontbreken. Hoewel het in die laatste kroeg onverwacht druk was, gaf dat de mogelijkheid tot een exclusief volleybalfeestje op de eerste verdieping.

Page 1 of 3

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.