Golden Week

Van zaterdag 2 november t/m zaterdag 9 november is het hoogtepunt van ons 10e lustrum: de lustrumweek ofwel ‘Golden Week’. Iedere dag zullen er activiteiten zijn rondom het gouden jubileum van onze vereniging. Lees hieronder meer!

Lustrumgala

In het weekend van 2 en 3 november gaan we met SKC naar Kasteel de Berckt, in Baarlo. Daar zullen we ons vijftigjarig bestaan twee dagen lang vieren. Op zaterdag beginnen we met een borrel, genieten we vervolgens van een driegangendiner en gaan we daarna door met het feest, dat geen eindtijd heeft. We overnachten in dit mooie etablissement, waar jij een keuze hebt in de kamerindeling (met (externe) date, of met vrienden of vriendinnen in een twee- of vierpersoons kamer). Op zondag sluiten we af met een brunch. De kosten bedragen 140 euro; dit is inclusief (onbeperkt) drank. Aarzel niet en meld je snel aan via dit formulier!

Escaperoom

Voor of na jouw training op maandag, dinsdag of woensdag kun je met jouw team de enige echte Lustrum escaperoom spelen! Het is te hopen dat jij en je teamgenoten weten te ontsnappen, anders zul je ook de komende vijftig jaar het USC niet meer verlaten...

Geheime dag

Op 7 november staat een Lustrum activiteit gepland, die voorlopig nog in nevelen gehuld zal zijn. Het enige dat je nu al zeker weet, is dat je hier absoluut aan deel wilt nemen!

Lustrumdag

Op zaterdag 9 november sluiten we het Lustrum af met alle leden en oud-leden van SKC die hier bij willen zijn. De dag begint om 12:00 met een gezamenlijk volleybaltoernooi voor leden en alumni. Tijdens het toernooi staat de lunch gereed. Vanaf 18:30 zullen we genieten van een heerlijk warm buffet in de kantine van het USC, die voor de gelegenheid zal worden omgebouwd tot een plek waar de mooiste herinneringen van de afgelopen vijf jaar en daarvoor kunnen worden opgehaald. Bovendien zal de prachtige lustrumalmanak worden uitgereikt aan iedereen die deze besteld heeft. Na afloop van de dag in de sporthal trekken we met zijn allen het centrum van Leiden in, waar het afsluitende feest zal plaatsvinden. Vanaf ongeveer 22:00 zijn we welkom in de Popupclub (voorheen InCasa), waar we de lustrumweek spetterend zullen voltooien.

Aanmelden kan voor de hele dag, maar ook voor aparte onderdelen (toernooi & lunch / diner / feest). Voor alle prijzen en mogelijkheden, klik op de link hieronder!

Klik hier om je aan te melden voor de lustrumdag (alumni)

Klik hier om je aan te melden voor de lustrumdag (leden)

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.