Reünistschap

In de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 1 februari 2018 is het SKC reünistschap ontstaan. De voornaamste reden van het ontstaan is om alle XKC’ers jaarlijks bijeen te laten komen en te informeren over de veranderingen van de vereniging. De bijeenkomst zal in de vorm van een reünistenborrel zijn. Het informeren zal middels een jaarlijkse nieuwsbrief zijn.

Wat krijg je?

  • minstens één nieuwsbrief met updates van SKC
  • een jaarlijkse reünistenborrel die bekostigd wordt door het geld voor het reünistschap
  • een uitnodiging voor de Super Saturday(s)

Aanmelden en kosten

Lijkt het je leuk om reünist van SKC te worden? Meld je dan aan via dit formulier.

Voor het reünistschap vragen wij een jaarlijkse bijdrage van 5 euro dat zal worden gestoken in de reünistenborrel. Dit geldt vanaf het seizoen 2018-2019. Je dient de 5 euro zelf over te maken naar de rekening van SKC, NL92 INGB 0002 0454 52 onder naam van SKC, onder vermelding van 'reünist + voornaam en achternaam'. Je zult een bevestigingsmail krijgen van onze secretaris wanneer het aanmeldformulier is ingevuld. Je inschrijving is dan voltooid. Voor vragen kan je altijd het bestuur mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Denk je dat je oud-teamgenoten ook geïnteresseerd zijn in het SKC reünistschap? Informeer ze! Hoe meer reünisten we hebben, hoe beter!

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.