SKC 50 jaar

Beste oud-SKC’ers, Alumni, toekomstig reünisten,
Lieve vrienden,

Onze geliefde vereniging bestaat al weer bijna 50 jaar. In de aanloop naar het ‘echte’ lustrum in november 2019 worden er echter ook al dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd in het thema ‘Road to 50’.

Mailinglijst
Bij uw uitschrijving bij SKC en/of tijdens de vorige lustra heeft u dit e-mailadres doorgegeven, zodat wij u op de hoogte konden houden van de activiteiten rondom het lustrum. Mocht u niet meer op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten rondom het lustrum, of als u uw mailadres wilt wijzigen, kunt u dat via dit formulier aangeven.

Save the date: alumniborrel
Het enthousiasme begint al aardig op gang te komen en we snappen dat u ook al bijna niet meer kunt wachten om deel te nemen aan de lustrumactiviteiten. Om het wachten minder lang te maken zal er een alumniborrel op de Supersaturday worden georganiseerd! Deze Supersaturday zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart 2019 aan het begin van de middag (details en inschrijfformulier volgen later). Tijdens deze dag zullen maar liefst 19 van de 23 teams van SKC thuis spelen. Een mooie gelegenheid om weer eens te zien hoe onze vereniging het doet, op het veld en daarbuiten!

Het thema van de Supersaturday is ‘Road to 50’ waarin we met de hele vereniging willen terugblikken op de afgelopen jaren. Wij zijn voor de aankleding nog op zoek naar leuke oude (volleybal)foto’s en oude SKC (wedstrijd)shirts. Mocht u iets hebben liggen dan horen wij dat graag!

Agenda
Voor hen die zo enthousiast zijn dat ze al groen schuimen aan de mond en niks willen missen zijn hier alvast enkele data om vrij te houden:
Lustrumweek (golden week) 2/11/2019 t/m 10/11/2019
Lustrumgala 2/11/2019 t/m 3/11/2019
Afsluitend toernooi en feest 9/11/2019

Reünistschap
Deze mooie dingen organiseren doen wij natuurlijk vanuit ons hart voor u en onze vereniging en wij hopen dat u ook nog steeds dat sentiment voelt. Sinds vorig seizoen bestaat is het mogelijk om reünist te worden van SKC. Dit houdt in dat u een bijdrage levert van vijf schamele euro’s en ieder jaar van harte wordt uitgenodigd op de reünistenborrel.
Ook zal er een nieuwsbrief komen voor de reünisten zodat zij gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van wat er speelt binnen de vereniging, met name de zaken die voor hen interessant kunnen zijn.
Aanmelden voor het reünistschap kan via deze link.

Lustrumnieuwsbrief
Naast deze nieuwsbrief voor onze zeer gewaardeerde reünisten zal er de komende tijd eens per zes weken ook een lustrumnieuwsbrief verschijnen. Deze zal gericht worden aan u allen zodat wij gezamenlijk het tiende lustrum van SKC kunnen vieren.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze link. De eerste uitgave is te vinden als bijlage bij deze mail.

Hopelijk tot snel tijdens de Supersaturday!
Hoogachtend,

Namens de tiende Lustrumcommissie van SKC,

De Alumnicie

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.