Tussenstand 20-01-2019

De tweede helft van de volleybalcompetitie is ondertussen al weer een maand onderweg: de hoogste tijd voor een nieuwe tussenstand van de teamcompetitie! Met nog 3 maanden te gaan, wordt het steeds spannender.. 

Bij de vorige tussenstand ging dames 7 aan kop. Na hun goede start werd het echter wat stiller. Moeten ze in 2019 weer even op gang komen, of sparen ze alle opdrachten op voor een mooie eindsprint?

De herenteams blijven een beetje achter... De enige punten die er door hen zijn behaald, waren opkomst punten bij de poolparty. Kom op heren, ga de strijd aan met de damesteams! Het is nog niet te laat.

Een team dat heeft laten zien hoe 'makkelijk' het is om aan te haken, is dames 15. Tijdens de vorige tussenstand stonden de dames nog op 0 punten. Ondertussen hebben ze er 107,5 en staan ze op de derde plek!

Ook dames 6 heeft een inhaalslag gemaakt en heeft ondertussen maar liefst 90 punten!

De nieuwe koplopers zijn de dames van het eerste. Met name de opkomst en opdracht tijdens de kroegentocht, waarmee ze maar liefst 60 punten binnenhaalden, hebben hiervoor gezorgd. De voorsprong bedraagt echter maar 8 punten op dames 7. Alles kan dus zomaar veranderen!

De volgende tussenstand volgt eind februari. 

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.