Tussenstand 20-01-2019

De tweede helft van de volleybalcompetitie is ondertussen al weer een maand onderweg: de hoogste tijd voor een nieuwe tussenstand van de teamcompetitie! Met nog 3 maanden te gaan, wordt het steeds spannender.. 

Bij de vorige tussenstand ging dames 7 aan kop. Na hun goede start werd het echter wat stiller. Moeten ze in 2019 weer even op gang komen, of sparen ze alle opdrachten op voor een mooie eindsprint?

Tussenstand 29-11-2018

Vanaf de 1e Super Saturday op 27 oktober is de teamcompetitie losgebarsten. Diverse teams hebben al opdrachten voltooid en op deze manier punten binnengesleept. Na elke Lustrumcie vergadering zullen we met jullie een tussenstand delen.

Momenteel gaat dames 7 aan de leiding, op de voet gevolgd door de dames van het eerste. Ook dames 4, dames 11 en dames 8 zijn al druk bezig om punten te scoren!

Toch hebben door de goede opkomst bij de poolparty waarschijnlijk meer teams punten dan ze denken. Vanaf de volgende activiteit worden we echter strenger en zullen teams een bewijsstuk moeten aanleveren dat hij/zij ook echt met minstens de helft aanwezig was.

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.