SKC is 55 jaar!

In 2024 viert SKC alweer haar 55e verjaardag en dus haar 11e lustrum. Tijd voor een feestje! Het wordt een jaar vol met gave activiteiten, georganiseerd door de LustrumCie. Vier jij dit jubileum met ons mee? Op deze pagina vind je de activiteitenagenda, meer info over de LustrumCie, foto’s, verslagen, merchandise, de lustrumnieuwsbrief en achtergrondverhalen over SKC.

LustrumCie 2023-2024


LustrumCie 2023-2024: ‘Wij zien dubbel’

Deze commissie van maar liefst 10 enthousiaste SKC’ers gaat 1,5 jaar aan de slag om een megavet lustrumjaar voor jullie neer te zetten. We zijn dol op alles wat dubbel is, net als de cijfers in 11 en 55. Heb je een vraag of super goed idee? App, mail of spreek ons een keertje aan! We zijn te herkennen aan onze blauw met gele vestjes (geel + blauw = groen). 

Liefs,

Mark, Elle, Eline, Tessa, Dagmar, Marit, Selma, Jolien, Yke en Jim

Wat is een lustrum?

Een lustrum is een grootse viering van het bestaan van een vereniging. Dit wordt vaak iedere 5 jaar gevierd en dan wordt er groots uitgepakt met extra feesten, activiteiten, merch en nog veel meer andere leuke dingen! Ook dit jaar gaan we er weer wat moois van maken, dus zorg dat je erbij bent!

Themafilmpje

Volg ons op Instagram!

Nieuwsbrief

Gedurende het jaar brengen we een aantal keer een lustrum brief uit die we versturen naar oud-leden die deze willen ontvangen. Ook publiceren we de nieuwsbrief op deze website. 

Luister hier naar het Lustrumlied!

Merchandise

Wat is een lustrum zonder lustrum merchandise? Nou, als volleyballen zonder volleybal. Dus check snel de merch hieronder en bestel deze limited edition items!

Foto’s

Lustrum Oud & Opnieuw Feest (11 nov 2023)

Lustrumkalender

Alle activiteiten staan in de SKC Lustrumkalendar. Abonneer je nu en mis geen enkele activiteit!

zaterdag 28 september

Hele dag
Lustrumactiviteit

zaterdag 2 novemberzaterdag 9 november

Lustrumweek

zaterdag 2 november

Hele dag
Lustrumgala

dinsdag 5 november

Hele dag
Liederenavond

donderdag 7 november

Hele dag
Geheime Lustrumactiviteit

vrijdag 8 november

Hele dag
Lustrumtoernooi

zaterdag 9 november

Hele dag
Lustrum eindfeest