Onze herenteams

SKC zal komend jaar met meer herenteams dan ooit uit uitkomen in de Nevobo competitie. 

Na het sterke seizoen vorig jaar, dat afgesloten werd met een kampioenschap, zal heren 1 volgend jaar gaan uitkomen in de promotieklasse.

Heren 2 behaalde vorig jaar een mooie tweede plek in de tweede klasse. Door het toekennen van een plek door de Nevobo, zal heren 2 volgend jaar uitkomen in de eerste klasse.

Ook heren 3 draaide vorig jaar een erg goed seizoen en zal door het kampioenschap uit komen in de tweede klasse. 

Heren 4 zal komend jaar vergezeld worden door heren 5 in de derde klasse.

Heren 6 en 7 zullen voornamelijk bestaan uit volleyballers met (wat) ervaring. Samen met heren 8 zullen ze SKC gaan vertegenwoordigen in de vierde klasse.

Voor komend jaar is er nog volop gelegenheid om bij SKC te komen volleyballen. Of je nu een ervaren of een beginnende volleyballer bent, iedereen is welkom! Voor meer informatie stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SKC Studentenvolleybal | E-mail: info@skcvolleybal.nl | Adres: p/a Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden | © 2020 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper