Competitie update Heren/ Competition update Gents

Tijd voor het tweede deel van de competitie update, onze Herenteams!

Opnieuw beginnen we met de beginnersteams, heren 8 en 9. Dit jaar heeft het nieuwe heren 9 gezorgd voor een recordaantal SKC-teams. En met succes! De heren hebben al 8 punten kunnen pakken en hebben zelfs al een eerste wedstrijd kunnen winnen (Van heren 6, maar daar zullen we het verder niet over hebben). Heren 8 speelt in zijn eigen poule zonder andere SKC teams en heeft ook daar al de eerste punten weten te pakken.

Heren 7 is duidelijk verbeterd ten opzichte van het beginnersteam dat zij vorig jaar nog waren. De heren bezetten een keurige 7e plaats in de ranglijst, met genoeg mogelijkheden om in de subtop terecht te komen.

Heren 6 heeft een wat moeilijkere seizoensstart, hoewel er genoeg talent in het team zit. De mannen hebben lastige wedstrijden gespeeld tegen ons heren 7 en 9 en staan doordat zij minder wedstrijden in totaal hebben gespeeld nog niet hoog in de ranglijst. Toch hebben we goede moed dat de mannen in de tweede helft nog genoeg punten kunnen pakken!

De heren van het 5e mochten zich dit jaar weer uitleven in de derde klasse. Dat doen ze tot nu toe keurig, ondanks een wat vertekenende 11e plaats in de standen. Aangezien directe concurrenten flink wat wedstrijden meer hebben gespeeld, verwachten wij dat de heren zich prima omhoog zullen werken.

Heren 4 heeft net als het 5e wat wedstrijden minder gespeeld dan de concurrenten, maar staat alsnog op een goede zesde plaats. De heren kunnen onder de leiding van hun harem aan coaches hun best gaan doen voor een eindnotering in de (sub)top.

Heren 3 is dit jaar gevuld met een groot aantal nieuwe SKC'ers, wat even wennen bleek aan het begin van het seizoen. Toch hebben de mannen elkaar gevonden en is de eerste wedstrijd alweer gewonnen. Gezellig is het in ieder geval wel bij het derde!

Zowel heren 2 als heren 1 komen dit seizoen uit in de 1e klasse. Voor maar een van die teams is de doelstelling om te promoveren, maar toch lijken beide teams hard hun best te doen om dit doel te bereiken. Heren 2 heeft zich naar een tweede plaats gewerkt. Heren 1 weet nu langzaamaan uit te lopen op hun directe concurrent Volevo. Heren 1 komt ook nog steeds uit in de beker, dus wie weet is er dubbel reden tot feest aan het eind van dit seizoen!

Time for the second part of the competition update, with the Men's teams.

We start off again with the beginner teams, gents 8 and 9. This year gents 9 has raised the number of SKC teams to a record of 24. And with succes! The gents have already collected 8 points and have won their first match already (from gents 6, but we won't talk about that). Gents 8 is playing in its own poule without other SKC teams and has already won their first points.

Gents 7 has clearly become stronger compared to the beginner team they were last year. The gents are on a very nice 7th place in the standings, with plenty of possibility to end up in a higher spot.

Gents 6 has had a somewhat difficult start off the season, even though there is plenty of talent in the team. The gents have played difficult matches against our gents 7 and 9 en are in a lower spot in the standings since they have played fewer matches in total. We still have faith that the gents have plenty of points to win in the second half of the season.

The gents of the fifth got to enjoy themselves in the third class again this year. They have been playing nicely so far, even though the 11nd place in the standing shows a distorting image. They are quite a few matches behind on their opponents, so there is plenty of opportunity to rise in the standings.

Gents 4 have just like the 5th played fewer matches then their direct opponents, but have still managed to secure a nice 6th place. Under the guidance of their harem of coaches the gents can try their hand at a final spot in the top of the standings.

Gents 3 has been filled with a couple of new SKC players this year, which has proved difficult at the start of the year. But it seems to guys have found each other and the first match has been won again. At least it's a lot of fun with the gents from the third!

Both gents 2 and 1 are playing in the first class this year. For only one of those teams the goal is to promote this year, but even so both teams seem to be working hard to accomplish this goal. Gents 2 has worked itself to a secure second place, while gents 1 is slowly getting away from their direct competition to a sure first place. Gents 1 is also still in the competition for the cup, so this season can end with multiple reasons to celebrate!