Tussenstand Damesteams (1/2)

Vanwege de grote hoeveelheid damesteams is het nu eerst tijd voor de 4e klasse teams. SKC komt dit jaar met maar liefst 8 teams uit in deze klasse, waardoor er vaak tegen elkaar gespeeld wordt.

Dames 8 heeft een goede eerste seizoenshelft beleefd en is na 12 wedstrijden terug te vinden op de eerste plaats! Tijdens de uitwedstrijden werd er nipt verloren van de nummers 2 en 3, en werd er al gewonnen van de nummers 4 en 5 van de ranglijst. Om de eerste plek vast te houden, zullen de dames alles moeten geven tijdens de laatste 8 wedstrijden.

Dames 9 zit als enige SKC team in de 4e klasse I poule. Momenteel bevinden de dames zich op plek 8. De achterstand op de zesde plek bedraagt echter maar 5 punten én de vijfde en beslissende set tegen de huidige nummer 7, Yaarana D2, zal op 2 februari nog worden gespeeld. Genoeg mogelijkheden dus om het seizoen in het linkerrijtje af te sluiten!

In een andere 4e klasse poule zitten Dames 10, Dames 11 en Dames 15 bij elkaar in de poule. Dames 10 staat op de zevende plek. Twee plekken lager vinden we Dames 11 terug. Het verschil bedraagt maar 3 punten en Dames 11 heeft nog een wedstrijd te goed. Wie zal er aan het einde van het seizoen het hoogst zijn geëindigd? Dames 15 heeft de eerste winst al te pakken met de winst op GGV D5. De thuiswedstrijd moet nog gespeeld worden. Een mooie kans om nogmaals de winst binnen te slepen.

In de poule van Dames 8 vinden we Dames 12, 13 en 14 onderaan terug. De onderlinge wedstrijden zijn elke keer weer spannend en eindigen vaak in een vijfsetter. Dames 13 wacht nog steeds op de eerste overwinning. Maar in februari spelen de dames nogmaals tegen Dames 14 en Dames 12. Zullen ze Dames 14 nog in kunnen halen?