WEDSTRIJD VAN DE WEEK - DAMES 3

Na een nipte overwinning in de eerste wedstrijd, moest dames 3 het afgelopen vrijdag opnemen tegen de Waterlanders (Nieuwkoooop, Nieuwkoop!). Het beloofde opnieuw een spannende pot te worden. De meeste sets gingen gelijk op, waardoor ook de eindstanden in de sets dicht bij elkaar lagen.

Na een winst van 25-23 in de eerste set, werd de tweede set helaas verloren met 20-25.

Toch was er nog steeds kans op winst. In de derde set leek die winst echter ver weg: 12-20 achterstand. De coaches riepen ons op die stand tot de orde: “gewoon keihard knallen, smash er maar op los”. En dat lukte! Vanaf een stand van 18-24 maakte een fantastische serviceserie van Tara, met veel druk en bovendien natuurlijk zonder fouten, een einde aan de derde set met een stand van 26-24 in ons voordeel.

In de vierde set was het tijd om de overwinning binnen te slepen. Nadat de set lange tijd gelijk op ging, trok SKC dames 3 aan het langste eind: 3-1 winst! Volgende week zaterdag spelen we om 16.00 weer thuis, tegen Castellum dames 2.