WEDSTRIJD VAN DE WEEK – HEREN 3

Zwaarbevochten 2-3 in eigen huis.

Vorige week vrijdag mocht SKC Heren 3 het opnemen tegen Aspasia Heren 4. Ondanks een relatief makkelijk gewonnen eerste set zorgde een wissel bij Aspasia voor veel tegenstand in het USC, na een 1-2 achterstand kon er nog wel terug geknokt worden naar 2-2, we konden uiteraard niet 3 wedstrijden op rij de 4de set verloren laten gaan.

Vervolgens mocht een aloude spannende strijd losbarsten in de 5de set, met veel tromgeroffel en schreeuwend SKC-support van de tribunes, konden helaas de vier bemachtigde matchpoints niet verzilverd worden. Aspasia daarentegen had aan twee matchpoints genoeg, en zo konden er in plaats van de gedroomde 5 punten maar 2 punten in groene handen blijven.