WEDSTRIJD VAN DE WEEK - HEREN 1

Heren 1 wint studentenderby met gemak

Vorige week vrijdag trad SKC Heren 1 in hun eerste thuiswedstrijd aan tegen Punch Heren 3. De afgelopen jaren was dit altijd een spannende wedstrijd waar vaak 5 sets nodig waren om een winnaar aan te wijzen. Daar bleek niets van in dit debuut van het vernieuwde Heren 1 op het USC.

Iedere set volgde hetzelfde patroon: aan het begin van de set gingen de twee teams gelijk op, waarna door een aantal goede servicereeksen de set gemakkelijk binnen werd gehaald. De Leidse studenten kwamen geen moment in gevaar, en de wedstrijd werd snel met 4-0 gewonnen. Een fotoimpressie van onze trouwe fotograaf Lars Wennekes.