SKC gaat los..!

Het regende punten voor onze groene equipes afgelopen weekend, zowel binnen als buiten het USC. Hadden we het eerder over een positief winst/verlies saldo, dat is in deze ronde overtuigend gelukt. Tegen vijf verliespartijen werd maar liefst tien keer gewonnen! Een heerlijk weekend dus voor SKC.

De allereerste wedstrijd van deze week, op woensdag, speelde Dames 9 uit bij PQV. Zij haalden helaas geen punten binnen. De dag erna in Roelofarendsveen was het wel twee keer raak. Eerst vierde Heren 2 hun derde 4-0 overwinning op een rij (de tweede plaats is weer in zicht..!), daarna sloot Dames 7 de avond winnend af in een vijfsetter.

De vrijdagavond in het USC ontaardde in een waar puntenfestijn. Dames 13 voltooide de jacht op het eerste punt weliswaar niet, de andere vijf wedstrijden leverden 22 punten op..! Heren 1 haalde hard uit naar de Gemini-Kangoeroes (zie foto) en strijdt voor plekje drie. Dames 6 veegde de vloer aan met Castellum, en de reeks die het team inmiddels heeft neergezet heeft hen nu gebracht op de vierde plaats in de poule..! Een ongelooflijk knappe prestatie.

Heren 4 is al veilig in de derde klasse, maar wil graag nog wat plekjes stijgen en deed goede zaken door Kratos te verslaan met 3-1. Dames 1 won met dezelfde score, wat een heldhaftige daad te noemen is want onze Eerste dames speelden tegen de nummer drie uit hun poule. Ook Dames 8 won met 3-1. Net als Dames 6 (4x winst achter elkaar) en Dames 7 (3x winst) is dit team bezig aan een hele mooie reeks: 15 punten uit vier wedstrijden. Op 1 april is de kraker tegen Punch 8 voor plek vier in de poule..!

Dames 3 sloeg toe in Nieuwkoop, de Waterlanders hielden maar één punt droog. Dames 12 kon ook tegen Leython het eerste puntje nog niet bijschrijven. En dan was er nog Dames 5. Tja, soms heb je het gewoon even niet als team. GGV was de tegenstander in de Vijf Meihal, en stond laag op de ranglijst, maar het wilde niet lukken. Ondanks de flitsende teamkleding (zie foto) en de boerenkool vooraf. Volgende keer weer beter..!

Op de zaterdagochtend in het USC won Dames 2 de kraker tegen VCO (3-1). Het kampioenschap is nu wel erg dichtbij... blijven onze dames koel genoeg? Dames 4 versloeg op PQV met 3-1 (zie foto) en in het midden van de zaal wist Dames 11 geen punten te halen tegen Kratos.

Volgende week: acht (!) thuiswedstrijden in... De Bloemerd! Omdat er veel moet worden ingehaald is de hal in Leiderdorp voor één avond ons hoofdkwartier. Komt allen kijken want ongetwijfeld zullen de punten opnieuw tegen de spreekwoordelijke plinten klotsen...