Het jaar is 2018 n. Chr., SKC is volledig bezet door de Sjaersen.
Heel SKC? Nee, een klein team van ontembare Baarsen biedt nog steeds weerstand aan de invallers en maakte het leven van de Sjaersen in de omringende legerplaatsen bepaald niet gemakkelijk...

Middels vroeg pieken, ontwennigstremoren, palletladingen de Klok en Pjotr Valentijn Hurkmans, weet het vlaggenschip van de vereniging, Volleybal tot een lager niveau te tillen.

27 oktober 2017. D9 komt uit spelen bij Yaarana; een heel avontuur. Na drie keer verdwalen, een wedstrijd die bijna een uur later begon en boze blikken van de beheerders die de zaal af wilden sluiten, eindigde de wedstrijd voortijdig in 2-2.

Last but not least: Dames 1 t/m 7. Dames 1 en 7 zijn afgelopen jaar gepromoveerd, waardoor de dames van het eerste nu uitkomen in de promotieklasse en Dames 7 in de derde klasse strijdt.

Page 1 of 12