Vanwege de grote hoeveelheid damesteams is het nu eerst tijd voor de 4e klasse teams. SKC komt dit jaar met maar liefst 8 teams uit in deze klasse, waardoor er vaak tegen elkaar gespeeld wordt.

Eerder dit seizoen begonnen 5 herenteams en 5 damesteams aan de bekercompetitie. Het ene team hield het langer vol dan het andere. Helaas haalden maar vier teams de volgende ronde. De taak van Heren 1, 3 en 4 en Dames 2 om de eer van SKC hoog te houden.

De helft van het seizoen zit er alweer op en er zijn even geen wedstrijden. Een goed moment om eens te gaan kijken hoe iedereen ervoor staat in de competitie. We beginnen vandaag met de herenteams van SKC. Vorig seizoen was uiterst succesvol, maar liefst 4 herenteams (H1, H2, H3, H5) wisten te promoveren. Maar kunnen al deze teams het ook waar maken op een hoger niveau?

SKC doet al een paar jaar mee met de beker, maar schreef nog nooit zoveel teams in als dit jaar. Maar liefst tien teams werden ingeschreven! Vorig jaar haalde een SKC team voor het eerst de halve finale, H3 verloor toen in Wijk bij Duurstede van Bourgondië. Zou dit jaar een team voor het eerst de finale halen?

Page 1 of 11