Groene daad: Nachtcie en vrijwilligers

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat afgelopen weekend het epische, legendarische, roemrijke, mythische, fameuze, befaamde, fenomenale nachttoernooi heeft plaatsgevonden. Deze avond waar alle synoniemen van ‘episch’ nog geen recht aan doen is natuurlijk mogelijk gemaakt door de Nachtcie ‘we so fly’. Haley, Eline, Simon, Mike, Cearan, Jolien, Elle en Selma hebben wekenlang versieringen gemaakt om het USC om te toveren tot een vliegveld met de zalen als verschillende vakantiebestemmingen. De organisatie verliep strak waardoor alle wedstrijden op tijd begonnen en het zag er prachtig uit! De toppers van deze commissie hebben schoongemaakt tot half 9 in de ochtend, waarna ze gewoon nog even lekker gingen afteren in de vergaderruimte van het USC met een fles prosecco. Nachtcie, bedankt!

Maar, deze avond die met vele bijvoeglijk naamwoorden nog steeds niet te beschrijven valt is ook mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de avond. Ten eerste zijn dit

natuurlijk de bardraaiers: Ro, Clara, Selma C, Thom, Maartje, Mark B en Sarah, jullie zijn helden. Thom en Sarah hebben zelfs 2 barshifts gedraaid! Daarnaast waren er 2 nuchtere BHV’ers die tot in de vroege uurtjes hard hebben gewerkt, fusten hebben gesjouwd en schoon hebben gemaakt. Elise en Christiane, ook jullie bedankt! (ik, Christiane, schrijf dit stukje dus dat voelt eigenlijk best raar om te zeggen, maar oké). Ook een schouderklopje voor mijn lieve bestuursgenootjes die allemaal geholpen hebben met het USC versieren, bar staan en opruimen.

Dan zijn we nog niet klaar met het bedanken van mensen. Moos (ook wel bekend als Maurice) heeft vrijwillig urenlang bar gestaan. Pieter wilde een megamix voor zichzelf maken maar heeft toen eerst een uur lang bestellingen van andere mensen staan frituren. Daarnaast hebben deze mannen geholpen met het zoeken naar een nieuwe gasfles toen de druk van het bier af was. Ook Myrna en Anne W hebben hierbij nog geholpen, heel erg bedankt! Het laatste geschenk dat die avond uit de hemel kwam vallen is Jessy: om een uurtje of 4 verscheen zij op magische wijze achter de bar onder het mom van ‘ik ben te dronken om te volleyballen dus ik wil wel bar staan’. Later verklaarde ze dat ze naar huis ging, maar op weg naar de uitgang liep zij tegen het ontbijt aan waarna ze ook nog geholpen heeft met broodjes uitdelen. Kortom: een fantastische avond die mogelijk is gemaakt door de helden van de Nachtcie en alle bovengenoemde vrijwilligers!

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper