Groene daad van de maand: November [VACATURE]

Lieve (vrouwelijke) SKC’er,
Wij zetten als bestuur elke maand iemand in het zonnetje. Iemand die veel doet voor de vereniging, maar ook mensen die het bestuur een handje helpen. Momenteel zitten wij als bestuur met een heel groot probleem. Govert en Pieter hebben geen date voor het gala.. Heb jij nog geen date voor het gala, ben jij ook zo gecharmeerd van Govert en/of Pieter, en heb je altijd al Groene daad van de maand willen worden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Schrijf dan een roze brief naar Govert of Pieter, geef het door aan een ander bestuurslid, of laat subtiel (lees: OVERDUIDELIJK) aan een van deze twee heren weten dat jij wanhopig op zoek bent naar een date. Stuur je zelf een brief naar een van de twee heren, dan solliciteer je voor een date met het betreffende bestuurslid. Wanneer je je aanmeldt bij een ander bestuurslid, dan geldt het criterium: “Ben jij langer dan 1.77m, dan solliciteer je voor een galadate met Govert, ben jij kleiner dan 1.77, dan solliciteer je voor een galadate met Pieter”. Wij zien jullie originele brieven, appjes, mailtjes en postduiven graag tegemoet, het liefst zo origineel mogelijk.

Hou de website en de Groene Daad in de gaten om te zien of Govert en Pieter al een date hebben. Ook plaatsen wij natuurlijk een foto en een leuke omschrijving van de winnaars.

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper