Groene daad van de maand: September

Het volleybalseizoen is inmiddels alweer een paar weken van start. Met maar liefst 110 nieuwe leden zijn de teams dit jaar goed gevuld. Verschillende commissies hebben hieraan bijgedragen en willen wij daarom nog even extra in het zonnetje zetten:

  • Promocie ‘your way up’: de SKC’ers van de promocie zijn in de zomervakantie druk bezig geweest met leden werven. Zij waren dit jaar niet alleen bij de El Cid te vinden, maar zijn ook naar de HOP week en de OWL geweest! Met gave activiteiten als volleybeerpong, een vuurkorf borrel en de peurbakkentocht was het zeker een geslaagde El Cid. Voor de eerste keer hebben we het toelatingsbeleid echt moeten gebruiken: kortom Groene daad van de Maand waardig! 
  • Technische commissie ‘zeg het met een passje’: aan de TC de taak om alle nieuw geworven leden en de huidige SKC’ers in het juiste team in te delen. In de weken na de El Cid zag de gemiddelde week van een TC’er er als volgt uit: zondag vergaderen; maandag, dinsdag en woensdag TC’en op het USC; op vrijdag en zaterdag weer TC’en tijdens oefenwedstrijden en het TC toernooi. Het USC heeft die weken zeker extra omzet gemaakt door alle pizza’s, patat en broodjes frikandel/kroket/kaassoufflé die besteld zijn. TC bedankt!
  • Integracie ‘the integrators’: bij een nieuw seizoen hoort ook een eerstejaarsweekend. Dit was het eerste jaar dat de integracie geheel verantwoordelijk was. Met een recordaantal deelnemers hebben ze er zeker voor gezorgd dat alle sjaarzen SKC een beetje beter hebben leren kennen. Ook nu zijn ze nog druk bezig om allerlei activiteiten te organiseren zodat iedereen zich thuis voelt bij SKC. Jullie hebben laten zien waar SKC goed in kan zijn! (P.s. namens de Touchécie ook bedankt voor alle roddels.)

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper