Groene daad van de maand: Invalscheidsrechters

Tijdens de volleybalcompetitie worden er wekelijks 9 thuiswedstrijden gespeeld: 6 op vrijdagavond en 3 op zaterdagochtend. Iedere week zijn er dus 9 scheidsrechters nodig. Hoewel we eenieder die de taak van scheidsrechter op zich neemt erg dankbaar zijn, gaat het meeste lof uit naar een speciaal type scheids: de 'invalscheids'.

 

De invalscheids onderscheid(s)t zich door meer dan eens een wedstrijd over te nemen van een scheids die op de valreep niet blijkt te kunnen (de 'verzaakscheids'). Gelukkig is het hart van een invalscheids groener dan groen en vindt hij het een eer om het fluitje over te nemen. Helaas krijgen ze hier soms geen tegenprestatie voor in de ruil. Vandaar dat we hen met dit artikel in het zonnetje willen zetten. Onze speciale dank gaat uit naar de volgende invalscheidsen:

Niels (H1) komt uit liefde voor het volleybal naar het USC, maar eindigt opvallend vaak (zonder mokken) op de bok. Spijtig dat ie SKC zal gaan verlaten.. 

Anne (D3) altijd vrolijk en durft geen nee te zeggen, en floot zelfs twee wedstrijden achter elkaar.

Lennart (H3) fluit weliswaar met een zachte 'g' of arriveert iets later vanwege een lekke band, maar hij staat er wel! Ook hij floot twee wedstrijden achter elkaar, op een avond waar hij oorspronkelijk niet eens één wedstrijd zou fluiten. Bovendien werd hij hierdoor V4.

Laura (D2) kwam op een zaterdagochtend naar het USC om te tellen, maar hielp Loes uit de brand door haar allereerste wedstrijd te gaan fluiten.

Mocht jouw naam hier niet bij staan, maar heb je wel ingevallen, dan hulde!

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper