Previous Next

Groene daad van de maand: Vereningsfotograaf

In alle artikelen op de website, alle touchés, en ondertussen ook de almanak, is zijn werk te zien. De inmiddels naar warme oorden vertrokken Lars Wennekes was ruim een half jaar fotograaf der vereniging.

Wedstrijden, baravonden, teamfoto’s, een veelzijdige kiekjesschieter als Lars is een zeldzaamheid. Lars, ontzettend bedankt voor het in beeld brengen van de eerste helft van dit prachtige seizoen! In de bovenstaande gallery zie je een selectie van zijn uiteinlopende werk voorbij komen.


Helaas is Lars is nu vetrokken naar Zuid-Afrika, en zelfs met de modernste technieken en de duurste telelensen is het nog niet mogelijk om vanaf de Kaap het USC te fotograferen. Daarom zijn wij hard op zoek naar fotografen die hun camera op willen pakken en ook de rest van het seizoen in kaart willen brengen. Momenteel wordt door de touché voor iedere activiteit één fotograaf gezocht om hen van foto’s te kunnen voorzien. Mocht je interesse hebben om dit te doen, of maak je juist graag foto’s van de wedstrijden, laat dit vooral weten (of ga het gewoon doen)!

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper