Als wij beginnen met Sjalalalala Sjalalalala lala lalala, begin je vast zelf verder te zingen. Toch zal je je ergens afvragen, waar komt dit nieuwe aanstekelijke lied vandaan?

Afgelopen tijd zijn wij meegenomen op reis langs de Road to Fifty. Een poolparty, een lustrumveiling, een EK-bezoek, SKC Lustrumgala, een Lustrumdag zijn nog maar een paar van de activiteiten die de LustrumCie van SKC studentenvolleybal dit jaar hebben georganiseerd. Ruim anderhalf jaar lang heeft de commissie zich actief ingezet om zo veel mogelijk activiteiten te organiseren om het vijftig jarig bestaan van SKC te vieren. LustrumCie bedankt!

Alweer twee weken geleden vertrokken we met een aantal SKC’ers naar Scheveningen voor een weekendje Overal Zand (of Summer Beach Circuit zoals het tegenwoordig heet). Het weer was super lekker, waardoor we naast de werkzaamheden als wedstrijdleiding overdag ook zelf tussendoor een balletje konden slaan en de zee induiken. Het warme weer maakte het opbouwen en afbreken niet minder zwaar, maar uiteindelijk heeft iedereen zich keihard ingezet en is het gelukt. We willen graag via deze Groene Daad alle vrijwilligers in het zonnetje zetten (want die hadden jullie nog niet genoeg gehad) die het weekend hebben geholpen. Zonder jullie was het niet gelukt, bedankt!

In deze Groene Daad willen wij graag een commissie bedanken die zich gedurende het hele jaar actief voor SKC heeft ingezet. De naam DikzAccie is jullie vast niet ontgaan?

Subcategories

Page 1 of 9

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper