VertrouwensContactPersonen

In het laatste weekend van april is een groep sportieve hardlopers naar Nijmegen en Enschede afgereisd, om hier onze volleybalkunsten in te ruilen voor ons duurloop-talent. Tijdens de Batavierenrace hebben zij gerend, gefietst, aangemoedigd en niet te vergeten gefeest en dit alles heeft SKC op een prachtige 130e plek neergezet!

Groene Daad TC

Nu de eerste wedstrijden op ons wachten en we allemaal een plekje hebben gekregen in een team, is de selectieperiode officieel ten einde gekomen. De afgelopen weken, en niet te vergeten de weken voor de zomerstop, hebben we de TC op de tribunes en in de kantine gezien. 

Groene_Daad_IntegraCie_1.png

Het Nachttoernooi is inmiddels al meer dan een week geleden, helaas zijn sommigen van ons nog steeds aan het bijkomen. De eerste week na het Nachttoernooi was namelijk vaak te horen dat het slaapritme nog niet helemaal goed terug was.

 Groene Daad IntegraCie

 

Afgelopen maanden heeft de IntegraCie zich ingezet om onze SKC-bruggers zo goed mogelijk te laten integreren in onze prachtige groene vereniging. Eind september stond het eerstejaarsweekend op de planning, waarin de bruggers en hun mentoren als ‘verschillende types op de middelbare school’ verkleed gingen. Van gothics tot skaters, nerds en meangirls, we hebben genoten van een weekend vol spelletjes, gezelligheid en natuurlijk volleybal! 

Verjaardagskalender

Verjaardagen

2 Jun: Sabien van Vliet (25)
4 Jun: Ben Nannings (24)
5 Jun: Michelle de Ruiter (27)
8 Jun: Laurianne Vink (20)
14 Jun: Tessa van der Plas (22)
19 Jun: Elle Nijtmans (23)
21 Jun: Camilla Kwende (23)
21 Jun: Tessa van Strijen (24)
21 Jun: Maaike Smekens (28)
23 Jun: Jessica Angevare (31)
26 Jun: Annemieke Nevels (22)
27 Jun: Yke van der Salm (22)
27 Jun: Koen Schellens (28)
30 Jun: Tim Huijsmans (23)
2 Jul: Robine Karsten (20)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info! 

Made with 💚 by SKC WebCie