In deze Groene Daad willen wij graag een commissie bedanken die zich gedurende het hele jaar actief voor SKC heeft ingezet. De naam DikzAccie is jullie vast niet ontgaan?

Alweer twee weken geleden vertrokken we met een aantal SKC’ers naar Scheveningen voor een weekendje Overal Zand (of Summer Beach Circuit zoals het tegenwoordig heet). Het weer was super lekker, waardoor we naast de werkzaamheden als wedstrijdleiding overdag ook zelf tussendoor een balletje konden slaan en de zee induiken. Het warme weer maakte het opbouwen en afbreken niet minder zwaar, maar uiteindelijk heeft iedereen zich keihard ingezet en is het gelukt. We willen graag via deze Groene Daad alle vrijwilligers in het zonnetje zetten (want die hadden jullie nog niet genoeg gehad) die het weekend hebben geholpen. Zonder jullie was het niet gelukt, bedankt!

Er is een commissie die wij graag wat extra in het zonnetje willen zetten. Allereerst willen wij de BuCie bedanken. De BuCie is verantwoordelijk voor de trip naar Hajraa.

Subcategories

Page 1 of 9

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper