Alweer twee weken geleden vertrokken we met een aantal SKC’ers naar Scheveningen voor een weekendje Overal Zand (of Summer Beach Circuit zoals het tegenwoordig heet). Het weer was super lekker, waardoor we naast de werkzaamheden als wedstrijdleiding overdag ook zelf tussendoor een balletje konden slaan en de zee induiken. Het warme weer maakte het opbouwen en afbreken niet minder zwaar, maar uiteindelijk heeft iedereen zich keihard ingezet en is het gelukt. We willen graag via deze Groene Daad alle vrijwilligers in het zonnetje zetten (want die hadden jullie nog niet genoeg gehad) die het weekend hebben geholpen. Zonder jullie was het niet gelukt, bedankt!

Er is een commissie die wij graag wat extra in het zonnetje willen zetten. Allereerst willen wij de BuCie bedanken. De BuCie is verantwoordelijk voor de trip naar Hajraa.

In deze Groene Daad willen wij graag een commissie bedanken die zich gedurende het hele jaar actief voor SKC heeft ingezet. De naam DikzAccie is jullie vast niet ontgaan?

Groene daad - Dames 4

Zo aan het einde van het seizoen is het tijd om iedereen te bedanken die ons heeft geholpen dit tot een super gaaf seizoen te maken. Dat zijn natuurlijk alle vrijwilligers die stuk voor stuk hun inzet hebben getoond. We zijn super blij met iedereen die ons heeft geholpen dit seizoen, maar we willen met deze groene daad 1 team in het bijzonder bedanken. Dames 4 heeft namelijk dit jaar in totaal van alle teams veruit de meeste commissieleden aangeleverd! Dames bier heeft dit jaar in totaal maar liefst 19 commissieleden geleverd!!! (het eerstvolgende team 8). Ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Subcategories

Page 1 of 8

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper