Je zou denken dat er deze rustige periode weinig gebeurd wat een Groene Daad waard is, maar niets is minder waar! De onverwachte situatie door het coronavirus heeft getoond hoe creatief onze SKC commissies zijn. Zowel de Accie als de Cantcie hebben hun best gedaan om

Overal Zand Groene Daad

 

Storm, regen, zon, het is allemaal voorbij gekomen vorig weekend in Scheveningen. Toch weerhield dit een aantal moedige SKC'ers er niet van om namens SKC te helpen bij het NK Beachvolleybal en Summer Beach Volleyball Circuit (voorheen Overal Zand).

WhatsApp Image 2020 05 27 at 18.28.49

 

Tijd om een bijzondere man in het zonnetje te zetten. Deze topper is maar liefst 12 jaar lid geweest bij SKC en heeft zich ieder jaar voor de vereniging ingezet. Zo is hij het brein achter de SKC website, heeft hij de Teamportal ontwikkeld, is hij de enige echte Sinterklok die iedereen verblijdde met bier en nog zoveel meer. We hebben het hier natuurlijk over Jonathan Neuteboom, ofwel Sjon,  verse vent of oude tijgah! Graag willen wij daarom morgen uitroepen tot Sjonderdag (zoals elke donderdag), om zo stil te staan bij wat Sjon allemaal voor SKC gedaan heeft. We gaan je missen, maar verwachten dat je regelmatig SKC nog komt bezoeken!

 

groene daad bestuur 50

Helaas is het seizoen dit jaar anders geëindigd dan gehoopt. Hoewel we tijdens de quarantaine niet konden volleyballen, was Bestuur 50 daar om ons op te vrolijken met hun leuke challenges!

touche

Een gekke tijd mogen we het wel noemen. Een seizoen dat abrupt tot zijn einde komt, het niet bij elkaar kunnen komen in de Keyzer voor een drankje en alle afgelaste evenementen. Het voelt als een serie aan teleurstellingen.

Gelukkig was daar ineens de Touchécie die een Touché met maar liefst 36 pagina’s aan vermaak online heeft gepost.

Subcategories

Page 1 of 10

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper