Als wij beginnen met Sjalalalala Sjalalalala lala lalala, begin je vast zelf verder te zingen. Toch zal je je ergens afvragen, waar komt dit nieuwe aanstekelijke lied vandaan?

Afgelopen week was de Galaccie actief bezig de liefde binnen SKC te vergroten. Zo kon je een roos, chocolade of zelfs een serenade kopen voor iemand die je liefhebt. Als echte Cupido's zorgde de Galaccie ervoor dat deze bij alle Valentijns terecht kwamen. Niet alleen is dit een heel liefdevol idee, ook gaat het opgehaalde geld naar een goed doel: de Hartstichting. Wat een waardevolle bijdrage van de Accie ❤.

Afgelopen tijd zijn wij meegenomen op reis langs de Road to Fifty. Een poolparty, een lustrumveiling, een EK-bezoek, SKC Lustrumgala, een Lustrumdag zijn nog maar een paar van de activiteiten die de LustrumCie van SKC studentenvolleybal dit jaar hebben georganiseerd. Ruim anderhalf jaar lang heeft de commissie zich actief ingezet om zo veel mogelijk activiteiten te organiseren om het vijftig jarig bestaan van SKC te vieren. LustrumCie bedankt!

Subcategories

Page 1 of 9

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper