Groene daad van de maand: Januari

Het zit dit jaar niet mee met de trainers bij de hoge teams. De trainers van zowel Heren 1 als Dames 1 vertrokken gedurende het seizoen. De zoektocht naar nieuwe trainers werd gelijk in gang gezet en voor het grootste gedeelte zijn de lege plekjes gelukkig weer opgevuld!

Groene daad: ComA

Het is tijd om een paar helden in het zonnetje te zetten: de Commissie van Advies, oftewel de ComA! Elk jaar zijn er drie of vier leden die deze commissie vullen. Dit jaar zijn dat Myrna, Emy en Joris. De ComA is de rots in de branding voor het bestuur. Wij kunnen bij hen terecht voor alle vragen, advies en steun die we nodig hebben. Zij maken ons bestuursjaar 1000 keer makkelijker en leuker. Megaveel liefde, ComA bedankt!

The new ‘green deed’ goes to a couple heroes: the Committee of Advise, or the ComA. Every year three or four SKC members are in this committee. This year this are Myrna, Emy and Joris. The ComA is a great source of support for the board. We can ask them all our questions and they’re always there for advise and support. They make our board year a 1000 times easier and more fun. Tons of love, thank you ComA!

Groene Daad: SkiCie

Drie weken geleden was het dan eindelijk zover. De SkiCie had zich er maanden op voorbereid en daar gingen we dan met z’n twintigen: Op naar Risoul. Het hotel lag voor de piste en boven de après ski bar, oftewel een perfecte locatie. Vanaf de ski’s kon je direct naar de bar skiën en na het zuipen konden we de trap op kruipen op weg naar bed. Kortom, de locatie was perfect uitgekozen. Maar niet alleen de locatie was perfect, ook het regelen van skispullen en skipassen verliep vlekkeloos. Kort nadat we de bus waren uitgestapt en de koffers hadden opgeborgen konden we de piste al op. Ook werd er door de commissie de tweede avond voor eten gezorgd. Dit eten was, ondanks dat dit in zeer beschonken status werd klaargemaakt, heerlijk. Ook het restaurant wat ze hadden uitgezocht voor de derde avond was een prima keuze. Na een vierdaagse perfect verzorgde ski reis moesten we helaas weer 16 uur in de bus terug naar Nederland. Ik denk dat ik voor alle twintig personen spreek die mee waren op deze reis als ik zeg dat dit een reis was om nooit meer te vergeten. Dus SkiCie, ontzettend bedankt voor de prachtige ervaring!

Subcategories

Page 1 of 7

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper