Het zit dit jaar niet mee met de trainers bij de hoge teams. De trainers van zowel Heren 1 als Dames 1 vertrokken gedurende het seizoen. De zoektocht naar nieuwe trainers werd gelijk in gang gezet en voor het grootste gedeelte zijn de lege plekjes gelukkig weer opgevuld!

De nieuwste groene daad gaat naar 9 helden die zich een slag in de rondte hebben gewerkt om de buiken van 76 hongerige SKC’ers te vullen. De IntegraCie heeft voor hun pannenkoekendiner op het USC vorige week vrijdag meer dan 10 uur (per persoon!) pannenkoeken staan bakken voor onze geliefde vereniging. Menig SKC’er rolde hierna het veld op om ook in het veld wat pannenkoeken (= duik, red.) te maken. We hebben ervan genoten; IntegraCie bedankt!

The new 'green deed' goes to 9 heroes who worked super hard to fill the stomachs of 76 hungry SKC’ers. The IntegraCie spent over 10 hours (per person!) to bake endless amounts of pancakes for our beloved volleyball club. After this amazing dinner, many SKC’ers rolled themselves towards the court to make some pancakes (= dives) during the matches. We really enjoyed the pancakes; thanks IntegraCie!

Het is weer tijd voor de groene daad. En de groene daad van dit moment is: Ruud van Houwelingen. Ruud kwam ons te hulp na onze eindeloze zoektocht naar een trainer voor Heren 1. Hij wilde het groen van Heren 1 nog groener maken. Op dat moment was onze dank voor Ruud al gigantisch groot. Maar toen kwam voor ons ook het probleem voor een trainer van Heren 2 op maandag. Ook hiervoor schoot Ruud te hulp. Toen wij hem hiervoor vroegen besloot hij ons andermaal uit de brand te helpen. Zo zien we dat ook Ruud een groen hart heeft. De top van het mannenvolleybal van SKC straalt en dat komt door Ruud, dus Ruud, bedankt!

Page 1 of 6

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper