Het zit dit jaar niet mee met de trainers bij de hoge teams. De trainers van zowel Heren 1 als Dames 1 vertrokken gedurende het seizoen. De zoektocht naar nieuwe trainers werd gelijk in gang gezet en voor het grootste gedeelte zijn de lege plekjes gelukkig weer opgevuld!

Groene daad: PromoCie 2018

Zoals jullie gemerkt hebben volleyballen er al een hele hoop nieuwe leden en geïnteresseerden mee tijdens de trainingen! Dit is allemaal dankzij de promocie. Deze zeven: Naomi Remijn, Anne Vieveen, Marije Melgers, Brady van Marwijk, Laila Fazli, Maaike Smekens en Rutger Keet hebben zich de hele El Cid keihard ingezet voor onze groene vereniging. Ze zijn overal bij geweest deze week en hebben zichzelf ingezet voor van alles en nog wat: informatiemarkt, vuurkorfborrel, sportmarkt, volleyballen in het van der Werff, BBQ, LEF en nog meer! Dat verdient dan ook een bedankje. Namens het bestuur (en alle leden van SKC): Super gedaan en bedankt!

In een van de laatste groene daden die wij als Bestuur 48 mogen plaatsen willen wij een aantal mensen in het zonnetje zetten. In het bijzonder is dit Buddy. Inderdaad, omdat de competitie nu echt voorbij is, is het tijd om trainers die weg gaan in onze Groene Daad van de Maand te noemen.

Page 1 of 6

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper