Broertjes-zusjestoernooi

Het Belgische Bieren Bekakte Baantjes Broertjes-Zusjes toernooi 2018 is weer achter de rug en wij (de Be-kaccie) zijn nog steeds aan het nagenieten!

Op zaterdag 10 maart stroomden het USC langzaam vol met SKC'ers en hun aanhang. Er was een geweldige opkomst, waardoor er maar liefst 16 teams gevuld konden worden. De deelnemers hadden de kleren uit de kast getrokken om de uitgekozen baantjes er zo bekakt mogelijk uit te laten zien!

Na de poule-fase en de kruisfinales was het tijd voor de finale. Hierin namen de Puike Piloten het op tegen de Bierende Balletdansers. Na het gelijkspel in de normale speeltijd, werd er nog een kort potje gespeeld tot de vijf. Na een hevige strijd kwamen de Puike Piloten als winnaars uit de bus en kregen zij een welverdiende prijs!

Na het volleyballen was het tijd voor een feestje in de kantine. De DJ zorgde voor goede muziek en iedereen vermaakte zich onder het genot van een heerlijk Belgisch biertje.

Hopelijk heeft iedereen er net zo van genoten als wij!

Liefs, de Be-kaccie

SKC Studentenvolleybal | E-mail: info@skcvolleybal.nl | Adres: p/a Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden | © 2020 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper