Nachttoernooi

Nachttoernooi

Op 10 februari was weer het legendarische Nachttoernooi. Het nachttoernooi staat in het teken van volleyballen, bier drinken en dan vervolgens nog proberen te volleyballen. Het thema dit jaar was blockbuster movies. Verschillende teams van SKC, maar ook van andere verenigingen deden mee aan dit toernooi. Het toernooi begon met een warming up, waarna de eerste wedstrijden gespeeld werden. Nadat de eerste rondes gespeeld waren begon het feest.

Alle teams waren mooi verkleed als karakters uit films. Zo was er een sister act team, een Incredibles team, een boy in the striped pyjamas team en zo waren er nog vele teams verkleed. Een verkleedprijs kon uiteraard niet ontbreken en deze werd tijdens het feest uitgereikt. Er waren dit jaar maar liefst twee verkleedprijzen! De prijzen waren terecht gewonnen door het slechteriken team en het Grease team. Hierna ging het feest nog door en voor je het wist speelde je de tweede ronde van het toernooi. De echte bikkels hebben doorgespeeld tot het ontbijt de volgende ochtend. Het was een geweldig toernooi en als je het niet hebt meegemaakt, zorg dan dat je er volgend jaar bij bent! Tot slot SKC Nachttoernooi bedankt!

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!