Super Saturday

Super Saturday

18 november was de super saturday. Op deze dag speelden veel SKC studentenvolleybal teams thuis. Genoeg reden dus om eens familie en vrienden uit te nodigen op de vereniging. De Supersat Urday Skc zorgde voor een leuke aankleding, een hapje en een drankje en genoeg aanmoedigingsmateriaal, zodat niemand zich in het publiek hoefde te vervelen. Er lagen programma boekjes klaar met liedjes en natuurlijk werd er hard op de trommel geslagen. Aan support geen gebrek bleek ook uit de uitslagen.

Van de 10 wedstrijden tegen een andere volleybalvereniging, werden er 7 gewonnen door SKC studentenvolleybal. Om een paar voorbeelden te noemen; heren 2 wist Timios in te maken, Dames 3 heeft 5 puntjes gepakt tegen VVV Delta en heren 1 versloeg VV Utrecht. Onderling werd er ook nog tussen SKC teams gestreden. Zo was er een spannende wedstrijd tussen heren 4 en heren 5! Na de wedstrijd bleven veel SKC'ers nog hangen voor een biertje en hebben velen het biertje zelfs doorgezet in de Café de Keyzer. Al met al een geslaagde dag!

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!