Eerstejaarsweekend

Eerstejaarsweekend

Afgelopen weekend vond het Eerstejaarsweekend plaats. Met 36 enthousiaste eerstejaars, de IntegraCie, het bestuur en nog wat nieuwsgierige ouderejaars hebben we een record gehaald aan deelnemers. Een grote gezellige bende dus! Op de zaterdag startte het weekend met kennismakings- en competitieve spelen. Er werd hard gestreden bij het levend stratego, er zijn vele stokjes en 1 cent muntjes verzameld bij het verzamelspel en als klap op de vuurpijl was er de grote Studenten Kennismaking Crazy 88! Deze 88 bizarre opdrachten in Leiden leverde een hoop generende foto’s op waar we hard om konden lachen.

Terug op locatie heeft het bestuur de sjaarsen gegijzeld voor het zuurste uur bij SKC en startte de borrel met vele drankspellen. In rap tempo gingen de halve liters op, zo snel dat er iets voor 22 uur al bij gehaald moest worden en de borrel ging langzaamaan over in een feestje waar lekker werd gedanst. Hier is goed geïntegreerd, zowel sociaal als fysiek. Voor de prachtige roddels moet je de touché lezen.
De volgende ochtend verscheen iedereen met brakke koppies bij het ontbijt. Gelukkig voelde iedereen zich iets beter na wat scrambled eggs en pannenkoeken te hebben gegeten. Goed genoeg om naar het USC te gaan voor een potje volleybal! Gecombineerd met de druifjes hebben we een toernooitje gespeeld in beide bovenzalen. Na drie uur zwoegen in het veld en werd de BBQ aan gezet. Ondanks het regenachtige Nederlandse weer hebben we ons niet uit het veld laten slaan. Wat een geslaagd weekend!

Verjaardagskalender

Verjaardagen

2 Jun: Sabien van Vliet (25)
4 Jun: Ben Nannings (24)
5 Jun: Michelle de Ruiter (27)
8 Jun: Laurianne Vink (20)
14 Jun: Tessa van der Plas (22)
19 Jun: Elle Nijtmans (23)
21 Jun: Camilla Kwende (23)
21 Jun: Tessa van Strijen (24)
21 Jun: Maaike Smekens (28)
23 Jun: Jessica Angevare (31)
26 Jun: Annemieke Nevels (22)
27 Jun: Yke van der Salm (22)
27 Jun: Koen Schellens (28)
30 Jun: Tim Huijsmans (23)
2 Jul: Robine Karsten (20)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info! 

Made with 💚 by SKC WebCie