Twee weken geleden alweer was het gala. Het gala was geheel in het thema van de Be-Kaccie. De Skc Accie had de etiquette van het gala tijdig online gezet, zodat iedereen gepast naar het gala kon komen. Voorafgaand aan het gala was nog de mogelijkheid om samen met wat andere SKC'ers een heerlijk 3-gangen menu te eten.

Op vrijdag 3 december is de Sint langs geweest bij SKC studentenvolleybal. De Sint werd warm onthaald door middel van gezang en hij dronk gezellig een biertje met ons mee. De welbekende drankspelletjes waren in een 'Sint-jasje' gestoken speciaal voor deze Goedheiligman. Toch stond deze avond niet geheel in het teken van Sinterklaas, want op dit heerlijke avondje werd ook het thema van het SKC Nachttoernooi bekend gemaakt.

Op vrijdag 3 november was de eerste lange bar avond van dit seizoen. De barcommissie van SKC studentenvolleybal nam de bar van het USC Leiden over, zodat we met zijn allen nog wat langer een biertje konden drinken. Zoals altijd werden deze weer goed genuttigd, terwijl er hier en daar wat drankspelletjes werden gespeeld die georganiseerd waren door het bestuur. Verder werd deze avond ook de eerste touché van het seizoen uitgegeven.

18 november was de super saturday. Op deze dag speelden veel SKC studentenvolleybal teams thuis. Genoeg reden dus om eens familie en vrienden uit te nodigen op de vereniging. De Supersat Urday Skc zorgde voor een leuke aankleding, een hapje en een drankje en genoeg aanmoedigingsmateriaal, zodat niemand zich in het publiek hoefde te vervelen. Er lagen programma boekjes klaar met liedjes en natuurlijk werd er hard op de trommel geslagen. Aan support geen gebrek bleek ook uit de uitslagen.

Op 29 oktober verzamelden 13 fanatieke spelers/coaches zich om half 10 ‘s ochtends op het USC. Ondanks dat iedereen kon genieten van een extra uurtje slaap door het ingaan van de wintertijd, was het voor de meeste nog behoorlijk vroeg. Toen ook Pim Scherpenzeel van Scherp Volleybal was gearriveerd kon de clinic beginnen.

Page 1 of 3