Bestuursblog Oktober

Lieve SKC’ers,

Inmiddels zijn we al vier maanden lang bestuur geweest en dus is het hoog tijd voor een nieuwe bestuursblog. Afgelopen maand zijn de urenlange vergaderingen in fusies met nacho’s en kaas vervangen door zakelijke, to-the-point vergaderingen in universiteitsgebouwen met een zak worteltjes. Wij zijn immers ook maar studenten, die allen naast het besturen van SKC ook moeten studeren, stagelopen en werken. 

 

Gelukkig hebben we ook tijd gevonden voor ons bestuurs chillavondje, waarbij degene die over SKC zaken begon werd bestraft met een shotje. Met heelijke sangria, bierspellen en de massages van Laila was het een gezellige avond. Ook kwamen we erachter dat één van ons zessen in zijn/haar vrije tijd met witte sokken in badslippers rondloopt. Enig idee wie dit is? Het juiste antwoord levert punten op voor de teamcompetitie. Deze teamcompetitie staat momenteel op een laag pitje maar hier gaan we later wat actiever mee aan de slag!


Dat we afgelopen weken wat sneller hebben weten te vergaderen scheelde qua tijd niet eens zoveel, aangezien we voor TPF met het bestuur natuurlijk ook een act moesten gaan verzinnen. Op zaterdagmiddag werden in het KoG de puntjes op de i gezet, te midden van zo’n 150 luidruchtige informaticastudenten waar letterlijk maar één vrouw tussen zat. De act was gelukkig op tijd af, hoewel het balen was dat sommige filmpjes 90 graden gedraaid waren (iets met je telefoon kantelen wanneer je filmt!). 

Toen afgelopen week het USC gesloten was vanwege de opvang van 120 vluchtelingen hadden we weer onze handen vol – vooral Laila. In hoog tempo werden we geappt en gemaild door SKC’ers met prangende vragen, en moesten er meerdere Algemene Mails verzonden worden. Hoewel een groot aantal wedstrijden later dit seizoen ingehaald zal moeten worden, zijn we blij dat er een paar verzet konden worden en dat we vanaf deze vrijdag weer thuis onze groene SKC’ers binnen de hoge hal kunnen bewonderen.

Afgelopen weekend waren we met het bestuur bij het halloweenfeest @ huize Laila. In feite waren we slechts met het halve bestuur, omdat drie van ons het iets te spannend vonden om een hele avond tussen allerlei enge mensen te moeten staan. Gelukkig vonden we al gauw twee SKC’ers die als Maryse en Jennifer verkleed wilden en hadden we nog een voodoopop van Casper in de kast liggen, waardoor we onderstaande bestuursfoto hebben kunnen maken.

 

En tot slot weer wat leuke quotes van afgelopen vergaderingen:

-          De ddos aanval op de universiteit komt ter sprake. Laila let niet op: ‘Huh, bagels aanval?’

-          Maryse: “Wie hield er ook alweer niet van taaitaai?”, Loes: “Dat was ik”. Jennifer: “En je hebt er net al drie op!”. Loes: “Nee, al vier!”

-          Joris was door een aantal onbekende nummers gebeld: “Van wie is het nummer 06 37001233? Oh wacht, dat is mijn voicemail.”

 

 Liefs, bestuur 46 Groen zonder Grenzen

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper