Bestuursblog september

Lieve SKC’ers,

Jullie wedstrijdsecretaris hier! De eerste maand is alweer voorbij en hoewel ik wil zeggen “het begint nu pas”, ben ik toch blij dat we de drukste periode als bestuur achter ons kunnen laten. 
Nouja, okee bijna dan. 

Verder is het eigenlijk nog laaaang niet afgelopen, maar shirts fixen, leden inschrijven, commissieleden werven, wedstrijden regelen, scheidsrechters zoeken, iedereen inschrijven – ode aan de secretaris – op sportlink, geldzaken in orde brengen, teameten organiseren, sponsoren regelen, borrels en algeheel besturen was toch best hectisch in een maandje.

We hebben zelfs een bestuursbelletje aangeschaft, omdat de vergaderingen zo chaotisch zijn op dit moment. Een dag zonder elkaar te zien was zeldzaam en “tot morgen” werd iets te vaak gezegd, maar we hebben we ons in ieder geval niet verveeld!

Zo zijn we afgelopen maand naar de CoBo van het Leidsche Flesch geweest, waar Joris en Currimus het perfecte plan had om samen het gastenboek te jatten. Dit is vrij goed mislukt en het gastenboek werd opgesloten, voordat wij er zelf iets in konden zetten. Het mooiste aan deze avond was de inzet van hun pedel. Stel je even voor: de staf werd aan beide kanten door 12 man opgetild en zweefde horizontaal in de lucht en daaronder, hangend als een luiaard, hing een jongen die zijn leven gaf om de staf vast te blijven houden. 12 man tegen 1 pedel en deze ene man was de winnaar!

Nog meer winnaars waren te vinden op de eerste wedstrijdavond! Nadat jullie woensdag tijdens de check-je-team borrel je team en een of twee of vijf! coaches hadden gevonden, waren vrijdag 18 sept. de eerste wedstrijden op het USC. Beginnend met een teameten verzorgd door het bestuur, waarbij ik iets teveel porties had ingeschat en hier – mede door het chili con carne incident – nog steeds mee word geplaagd door het resterende bestuur :’( Daarna waren de wedstrijden, met de nieuwe shirts, in volle gang en werd het ouderwets afgesloten met een biertje in de kroeg!

De volgende dag hebben we met ons brakke koppie bestuursfoto’s gemaakt, ze zijn goed gelukt toch? 

Na het maken van de foto’s hebben we ons zure uur voor het eerstejaarsweekend voorbereid, want ja, dat was op dezelfde dag. Niks slaap, we gaan gewoon door! Een prachtig weekend met bier, shotjes, spelletjes, boomhutten zonder bomen en dronken mensen die matjeswerpen gingen uitoefenen. Mikpunt: de biersjaars. Maurice als je dit leest, gij zult boeten voor zowel mijn frietje als mijn matje. Braccie, bedankt voor het opzetten van dit mooie weekend!

Verder deze maand is de teamcompetitie begonnen. Blijf facebook en de site in de gaten houden, want wie weet kunnen jullie punten verdienen met hele gewone teamactiviteiten! Ook hebben we mooie groene klappers aangeschaft voor de wedstrijdavonden en hebben we weer een eerstejaarsborrel gehad!

Nog leuke quotes om af te sluiten:

Maryse: “ik ken haar niet, ik ken haar naam en haar IBAN wel”
Joris: “Noem het alfabet achterstevoren, wie is er aan zet?”
Maryse en Jennifer: "De chocoladekruidnoten zijn per ongeluk open gegaan in onze tas en toen moesten we de bovenste (zak bijna leeg) wel opeten" 
Casper: "mehsheobvmuems" Iedereen: "eet eerst je eten op, voordat je een woordgrap maakt" Casper: "timing is belangrijker dan eerst je mond leegeten"

Teamcompetitie!

Maak als team een replica van deze foto (10 pnt):

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper