Bestuursupdate Juli

Bestuursupdate Juli

Ondertussen zijn wij al ruim een maand verder na ons intreden als Bestuur 48. Misschien omdat de eerste paar maanden zo druk zijn dat de bestuursupdate zo laat komt ;)

Waar zijn we dan zo druk mee bezig geweest? Tijdens de wissel hebben wij een wijnproeverij cadeau gekregen van het (inmiddels) oude bestuur 47. De lekkerste drank was (uiteraard de meest sterke) de Kasteelhoeve 15 jaar Flobelle Cream; een echte aanrader! Afgelopen maand hebben wij ook onze bestuursfoto's gemaakt. Wellicht dat je een aantal profielfoto's zag veranderen? Deze grappige en mooie fotoshoot is te vinden op onze SKC Facebookpagina. In de eerste maand van de lancering van onze 'sponsorkliks' is er al ruim €100 opgehaald! Wellicht dat degene die de €250 binnen sleept een cadeau ontvangt.. De voorbereiding van het komende seizoen is in volle gang. De El Cid is bezig en dat betekent lekker promoten en nieuwe leden enthousiast maken!

Verjaardagskalender

Verjaardagen

7 Feb: Pjotr Hurkmans (25)
11 Feb: Loisanne Kaal (23)
12 Feb: Eva Schiffer (22)
14 Feb: Jasper van der Zwet (20)
21 Feb: Martijn Klinkenberg (25)
25 Feb: Niels Barelds (29)
25 Feb: Michelle van Dienst (20)
28 Feb: Tim Kroon (27)
3 Mar: Huub Adriaanse (34)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!