Bestuursupdate April

Bestuursupdate April

In de afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het samenstellen van een kandidaatsbestuur voor komend jaar. Wij kunnen niet wachten tot we dit op 8 april bekend mogen maken.
We hebben deze maand niet alleen vooruit gekeken, maar ook teruggeblikt. Op 1 april hebben wij een oud-besturendiner georganiseerd. We hebben menig oude almanak doorgespit om de contactgegevens van alle bestuursleden van de afgelopen 10 jaar te kunnen vinden. Dit is gelukt, en we hebben 31 van hen mogen ontvangen in Koesthuis de Burght voor een heerlijk diner. Wat was het ontzettend leuk om van elk bestuur te horen hoe zij hun jaar ervaren hebben, en wat er ondertussen allemaal veranderd is. Vervolgens hebben we met z’n alle geborreld in de Keyzer, hoe later het werd, hoe sterker de verhalen, en hoe harder er gelachen werd. Al met al was het erg geslaagd!

Verjaardagskalender

Verjaardagen

7 Feb: Pjotr Hurkmans (25)
11 Feb: Loisanne Kaal (23)
12 Feb: Eva Schiffer (22)
14 Feb: Jasper van der Zwet (20)
21 Feb: Martijn Klinkenberg (25)
25 Feb: Niels Barelds (29)
25 Feb: Michelle van Dienst (20)
28 Feb: Tim Kroon (27)
3 Mar: Huub Adriaanse (34)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!