Bestuursupdate Februari

Bestuursupdate Februari

De afgelopen maand hebben we dan toch echt onder ogen moeten zien dat we al halverwege ons bestuursjaar zijn. De Halfjaarlijkse-ALV is geweest, de bestuursinteresseborrel is gepland, mogelijke kampioenschappen zijn besproken, en er is zelfs al gekeken naar een mogelijke datum voor Overal Zand 2017. Ook zijn de eerste plannen voor volgend jaar al gemaakt.

Zo is op de HALV het voorstel aangenomen voor een Constitutieborrel, te houden door het volgende bestuur. Niet alleen is er vooruit gekeken, ook is er gereflecteerd op het door ons gevoerde beleid het afgelopen half jaar. We willen graag iedereen die erbij was bedanken voor hun aanwezigheid, tips, opmerkingen, vragen, en feedback. Naast deze serieuze zaken is er door een aantal leden ook de tijd gevonden een motie in te diennen dat er ‘immer snoepjes aanwezig moeten zijn’ op de ALVs van SKC, uiteraard is deze motie aangenomen. Een bijzonder goede reden om voortaan ook naar de ALV te komen!
 

Verjaardagskalender

Verjaardagen

7 Feb: Pjotr Hurkmans (25)
11 Feb: Loisanne Kaal (23)
12 Feb: Eva Schiffer (22)
14 Feb: Jasper van der Zwet (20)
21 Feb: Martijn Klinkenberg (25)
25 Feb: Niels Barelds (29)
25 Feb: Michelle van Dienst (20)
28 Feb: Tim Kroon (27)
3 Mar: Huub Adriaanse (34)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!