Bestuursupdate Januari

We zijn alweer bijna op de helft van ons jaar als bestuur. Wat gaat zo’n jaar toch snel. Het lijkt slechts een maand geleden dat we zijn ingehamerd en aan de slag zijn gegaan met het beleid dat wij voor ogen hadden. De eerste maanden hebben we het heel druk gehad met zaken als het vinden van trainers, het uitdelen van shirts, en het inschrijven van nieuwe leden.

De drukte heeft in december wat afgenomen, en hierdoor hebben we tijd gehad om meer leuke dingen te doen met elkaar (uiteraard wil ik nu niet beweren dat vergaderingen van 6 uur niet leuk zijn). Maar een sinterklaasspel spelen onder het genot van warme chocomel met rum bleek ook zeer gezellig.
Naast al deze gezelligheid hebben we natuurlijk ook hard gewerkt voor SKC, zo zijn er nieuwe ballen beschikbaar voor de trainingen, en zul je binnenkort de halfjaarlijkse-enquête ontvangen. 

Verjaardagskalender

Verjaardagen

7 Feb: Pjotr Hurkmans (25)
11 Feb: Loisanne Kaal (23)
12 Feb: Eva Schiffer (22)
14 Feb: Jasper van der Zwet (20)
21 Feb: Martijn Klinkenberg (25)
25 Feb: Niels Barelds (29)
25 Feb: Michelle van Dienst (20)
28 Feb: Tim Kroon (27)
3 Mar: Huub Adriaanse (34)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!