Eerste bestuursblog 2016

Lieve leden,

De laatste blog stamt uit eind oktober vorig jaar. Hoog tijd voor een nieuwe dus. Er is weer een hoop gebeurd in november, december en begin van deze maand. De eerst SKCantus was een feit, Sinterklaas was present en de accie heeft een wederom succesvol gala weten neer te zetten. En dan begin deze maand nog het oliebollentoernooi, waarij wij helaas met het bestuur niet aanwezig waren. Onze welgemeende excuses hiervoor!

 

Afgelopen maanden bleven de cobo’s gewoon komen. Helaas worden deze vaak op een donderdag georganiseerd, waardoor wij er niet vaak bij kunnen zijn. Dat we aanwezig konden zijn op de cobo van de El Cid commissie was dan vrij bijzonder. Het was daar echter zo druk dat we niet aan de beurt zijn gekomen en uiteindelijk zonder felicitatie weg zijn gegaan en nacho’s bij De Waag hebben gegeten. Die bevielen overigens uitstekend. Over eten gesproken: om de kerstvakantie in te luiden hebben we een kerstdinertje gehouden met het bestuur @ huize Loes. Na eerst te hebben genoten van de lekkernijen die Laila op tafel zette, werd de resterende ruimte in onze buiken gevuld met een bijzonder (eenvoudig) toetje gemaakt door de twee mannen: een zelfgemaakte McFlurry - met dank aan Britt voor het ‘recept’!

Waar we in de vorige blog nog schreven dat de urenlange vergaderingen in fusies met nachos vervangen waren door to-the-point vergaderingen in universiteitsgebouwen met een zak worteltjes, zijn we de afgelopen weken toch weer afgegleden naar het uitgebreid vergaderen. Met nachos. Heel veel nachos. En dan het liefste met heel veel kaas en guacamole en crème fraiche.

Verder hebben wij niet alleen maar vergaderingen met het bestuur, maar af en toe ook met de ComA. Zo hebben we laatst een brainstormsessie gehad, waarin alle wensen voor onze vereniging besproken zijn. Ideeën als teambussen, een band en jacuzzi’s zijn supervet maar helaas buiten ons bereik. Heb jij nog een leuk en uitvoerbaar idee? Laat het ons weten!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben een aantal van ons de cobo van Protos te Utrecht bijgewoond. Dit beviel zo goed dat we mogelijk een plan gaan bedenken om zelf een cobo (of iets soortgelijks) te gaan organiseren! Ook bleken de mensen bij Protos buitengewoon gezellig, waardoor we komend weekend op bezoek gaan bij een beruchte Protos-thuisspeeldag: een dag waarop alle teams van Protos thuis in actie komen. Zie hieronder de blije gezichten in de trein terug na afloop van de Protos cobo:Waar we momenteel druk mee bezig zijn is het zoeken van een nieuwe trainer voor D1/2, de wedstrijdshirts voor degenen bij wie de bedrukkig scheef is, voorbereiden van de halfjaarlijkse ALV en met brainstormen over een outfit voor op het nachttoernooi en een open podium act. Behalve deze zakelijke punten houden we gelukkig tijd over voor minder belangrijke zaken. Zo worden er wekelijks door de dames verhalen uitgewisseld over vrouwen die bevallen zonder dat ze wisten dat ze zwanger waren.

Tot slot van quotes van de afgelopen vergaderingen:

-   Casper over de kas van SKC als die niet open wil: ‘Je moet gewoon harder trekken!’

-   Casper vraagt aan Loes: ‘Loes heb je nog een vraag?’ Laila: ‘blablabla’. Jennifer: ‘Jij was nog niet aan de beurt’ Laila: ‘Ik wil een beurt!’

-   Laila: ‘Lucas is de aanvoerder van de TC. Euhh.. voorzitter.’

 

Liefs,

Bestuur 46

 

 

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper