* English below *

Bestuursupdate
In november heeft het bestuur van twee leuke feestjes mogen genieten. Dit waren de lange baravond en poolparty (met afterparty)! De LBA stond in het teken van de commissies, waarbij de commissies geïnteresseerde leden informeerden over hun activiteiten. Onder andere door deze avond hebben wij, en met name Melanie (onze CommissieCo), de NachtCie kunnen vullen. De poolparty was een groot succes. Met ruim 80 mensen werd er druk gebubbeld, gespetterd en gevolleybald! En ook bij het afsluitende feest in de Hut van ome Henne zag het groen van de SKC'ers, kortom een geslaagde eerste LustrumActiviteit. 

Aankomende maand wordt er natuurlijk niet stil gezeten, met de sinterklaas LBA, het gala en de voorbereidingen op de skireis. 

-- English --

Board update: 
In November, the board enjoyed two nice parties! The Long Bar Night (LBA) and the poolparty (with afterparty)! At the LBA the committee members informed people that were interested in their committee about the ins and outs. Due to this evening the NachtCie is completely formed. The poolparty was a big success with more than 100 people who were sitting and playing volleyball in the pool and bubble bath! A lot of people went to the afterparty as well! Shortly, a well organised first Lustrum event. 

Sinterklaas LBA and the gala (prom) are the events of December.

Bestuursupdate:

December betekent voor velen een maand van veel warmte, gezelligheid en lekker eten. Sinterklaas is op bezoek geweest in het USC, deze chagrijnige sint heeft de teams door middel van een ‘roast’ laten weten wat er verbeterd kan worden in het nieuwe jaar. Nadat sinterklaas vertrokken was duurde deze Lange BarAvond (LBA) zoals altijd tot in de vroege uurtjes met vele drankspelletjes. Sinterklaasavond hebben vele teams ook op een gezellige manier samen gevierd, waarbij ze samen kwamen en de bekende dobbelspellen speelden! Een week na de LBA was het langverwachte gala dan eindelijk daar! De SKC’ers hadden hun galakleding aangetrokken en de mooiste gouden details aangebracht. Dit tweede evenement in december

Bestuursupdate september

Het wedstrijdseizoen is vorige week begonnen, maar bij SKC is er sinds de zomer al veel meer gaande. Tijdens een van de grootste evenementen van het jaar in Leiden, de EL CID, heeft SKC niet stilgezeten: dankzij de inzet van de Promocie was het een prachtige week waarin veel nieuwe leden zijn ingeschreven. 

Het was een (redelijk) zonnige week vol gezelligheid, bier, Keyzer-tijd en dansjes op het LEF met de zoetgevooisde stem van Barry Badpak op de achtergrond. Al snel daarna, van 24 - 26 augustus, volgde een weekend naar Overal Zand in Scheveningen, waar 15 heldhaftige SKC’ers keihard gewerkt heeft om zoveel mogelijk velden op te zetten en af te breken. Hiermee is weer een hoop geld opgehaald voor SKC!

Bestuursupdate / Board update
-- English below -- 
Wij, het bestuur, hebben een drukke maar leuke maand achter de rug. We speelden met onze nieuwe teamgenoten onze eerste wedstrijden en zagen hoe de wedstrijdavonden voorspoedig verliepen. Gedurende de maand vonden er borrels plaats, zoals de CJT borrel en de eerstejaarsborrel. Deze vonden plaats in onze wel vertrouwde stamkroeg de Keyzer! Aan het eind van de maand vond de CoBo plaats. Van dit evenement ter huldiging van het nieuwe bestuur hebben wij erg genoten, waardoor we de volgende dag "niet uit ons bed te slaan" waren! 
In oktober hebben we een rustigere maand met een paar evenementen, zoals Leids Ontzet (2 en 3 oktober), het TPF en een SuperSaturday. Lees snel verder om meer te horen over deze evenementen!
Liefs, Bestuur 49
* English *
 
We, the board, had a busy but fun month. We played our first matches with our new teammates and saw how the Friday and Saturday-matchdays were going well. During the month we had some drinks in the Keyzer with the Check Your Team Borrel and the FirstYears Drink. The end of September was the CoBo, to celebrate the new board! We did really enjoy this what made us "not to push out of our beds". 
October will be a lot more quiet with a few events, such as TPF and the SuperSaturday. Read along and get all the information you need!
Love, Board 49
Bestuursupdate Mei

Het zat er aan te komen... onze laatste Algemene mail! De afgelopen maand hebben we hebben een fantastisch KB samengesteld en sommigen hebben al een aantal taakjes overgenomen van huidige bestuursleden, ons tweede Damesteam heeft de beker gewonnen en de Accie heeft meerdere epische activiteiten georganiseerd.

Page 1 of 6

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper