B52 foto

September zit er alweer op en er is zoveel gebeurd, dat we bijna niet weten waar we moeten beginnen! Aan het begin van de maand zaten we nog midden in de selectieperiode, waar iedereen enorm zijn/haar best heeft gedaan.

Foto B52 van boven

De maand augustus is voor ons voorbij gevlogen! We hebben eerst kunnen genieten van de eerste activiteit van ons bestuursjaar, de finales van de beach competitie met een heerlijke BBQ!

B52 foto beachvelden

Met trots presenteren wij de bestuursupdate van juli, de eerste bestuursupdate die bestuur 52 ‘All in on Green’ mag schrijven. We hebben er lang op moeten wachten en in de tussentijd hard gestreden voor ons beleid,

B52 foto beachvelden

De eerste maand van ons als B52 is alweer voorbij gevlogen! Helaas ging de activiteit van de BeachCie niet door vanwege corona, maar er was genoeg gezelligheid te vinden op de tribunes!

Pagina 1 van 12

SKC Studentenvolleybal | E-mail: info@skcvolleybal.nl | Adres: p/a Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden | © 2020 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper