De tweede maand van 2018 is ondertussen ook al weer voorbij. Het Nachttoernooi van 10 februari heeft gaten geslagen in onze herinneringen. Dat klinkt al als iets gaafs. De dagen erna bleek het volgens de verhalen nog veel epischer te zijn!

We zijn het jaar lekker van start gegaan! Ondanks een dagje te hebben overgeslagen (1 januari, om het evenwicht te herstellen) hebben we het volleyballen snel weer opgepakt met een goed en leuk georganiseerd oliebollentoernooi! Het streven naar een alcoholvrije maand mislukte ook door de LBA van 19 januari.

De maand november is voorbij. Tijd voor een kleine recap. Het was een relatief rustige maand vergeleken met oktober, maar niet een maand om snel te vergeten! Met de nieuwe filosofieën, tips en commentaar van de coachclinic van eind oktober merken we dat deze maand het coachen een hoger niveau heeft bereikt!

Het nieuwe kalenderjaar is weer begonnen! Maar eerst een kleine recap van de afgelopen maand. December startte goed met de LangeBarAvond Sinterklaas editie, georganiseerd door de Accie, maar het hoogtepunt van deze commissie was toch echt het Gala! De zaal, het eten, de jazzband gevolgd door de DJ.. het was allemaal tot in de puntjes verzorgd! 
Het bestuur heeft het jaar sierlijk en alcoholisch afgesloten tijdens een likeurproeverij bij Van Kleef. Dit was tevens drankjes doen tegen het treurige feit dat we al over de helft van ons bestuursjaar zitten...

Oktober is voorbij en dat betekent weer een nieuwe bestuursupdate! Vier grote activiteiten die we deze maand hebben meegemaakt. Oktober vloog vliegend van start door het Hutspot eten, georganiseerd door de Accie. Veel met heerlijke hutspot gevulde magen trokken de stad in om tot diep in de nacht het feest van 2-3 oktober te vieren. Veel tijd om uit te brakken had de Accie niet, omdat in minder dan twee weken het TPF voor de deur stond. Veel leden waren het niet eens met de verkozen winnaar (D11, gefeliciteerd!) en besloten het af te reageren op het glaswerk van Catena. Dat heeft het bestuur niet alleen centen gekost, maar ook een reputatie van ‘Bestuur dat feestjes escaleert’. Het USC is uit voorzorgsmaatregelen overgestapt op hard plastic bekers…

Page 1 of 4