DSC 3110

 

Lieve SKC'ers

Het is een understatement als we zeggen dat veel dingen de afgelopen periode ongewoon zijn geweest. De corona crisis heeft heel SKC, alle leden, commissies en ook het bestuur uitgedaagd om tot creatieve oplossingen te komen.

DSC 3110

April was maand twee van de quarantaine en de meeste SKC’ers zijn gewend aan het nieuwe normaal. Trainingen en wedstrijden zijn vervangen door challenges en pogingen om zelf nog wat sportief te doen. De Facebookgroep wordt regelmatig volgespamd met filmpjes en challenges, waar veel om gelachen kan worden. Een lichtpuntje deze maand was de prachtige Touché, in een editie waar de Touchécie ondanks de quarantaine maatregelen hard aan gewerkt heeft. 

Iets nieuws deze maand is het kandidaatsbestuur.

DSC 3110

Lieve SKC’ers,

De agenda was aan het begin van de maand mei nog helemaal leeg, maar ineens konden we weer gaan volleyballen! Het USC heeft het voor elkaar gekregen om ons vier buitenvelden te geven en wij hebben ons best gedaan om alles klaar te maken zodat we weer konden trainen. Dat is gelukt en ondertussen zijn we alweer twee weken buiten aan het volleyballen.

Het zijn gekke tijden voor SKC. Maart begon meteen gezellig na de Super Saturday van 29 februari en de oud-besturen hebben zich nog vermaakt met een heerlijk diner. Daarna was het helaas uit met de pret, het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het volleybalseizoen ten einde is

Page 1 of 9

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper