Het zat er aan te komen... onze laatste Algemene mail! De afgelopen maand hebben we hebben een fantastisch KB samengesteld en sommigen hebben al een aantal taakjes overgenomen van huidige bestuursleden, ons tweede Damesteam heeft de beker gewonnen en de Accie heeft meerdere epische activiteiten georganiseerd.

De tweede maand van 2018 is ondertussen ook al weer voorbij. Het Nachttoernooi van 10 februari heeft gaten geslagen in onze herinneringen. Dat klinkt al als iets gaafs. De dagen erna bleek het volgens de verhalen nog veel epischer te zijn!

De maand maart zit erop. Hoewel maart enorm met zijn staart roerde, hebben er een hele hoop gave activiteiten plaatsgevonden: maar liefst 6 activiteiten stonden op het programma. We trapten de maand af met het oud-besturendiner. De jongelingen van Bestuur 48 maakten kennis met de ouwelingen die allemaal SKC levend hebben gehouden (met het 33e als oudste bestuur!).

We zijn het jaar lekker van start gegaan! Ondanks een dagje te hebben overgeslagen (1 januari, om het evenwicht te herstellen) hebben we het volleyballen snel weer opgepakt met een goed en leuk georganiseerd oliebollentoernooi! Het streven naar een alcoholvrije maand mislukte ook door de LBA van 19 januari.

Page 1 of 5

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper