Foto B51 langwerpig

Lieve SKC'ers,

Wij kijken terug op een heerlijk eind van de zomervakantie waar er, ondanks de extra corona maatregelen vanuit de overheid, veel activiteiten konden plaatsvinden.

DSC 3110

 

Lieve SKC'ers

Het is een understatement als we zeggen dat veel dingen de afgelopen periode ongewoon zijn geweest. De corona crisis heeft heel SKC, alle leden, commissies en ook het bestuur uitgedaagd om tot creatieve oplossingen te komen.

 

klein klein

Lieve SKC’ers,

Met veel plezier presenteert B51 jullie de bestuursupdate van augustus en tevens de eerste bestuursupdate die wij als B51 ‘Op Groen Geluk’ mogen schrijven. Wij zijn achter de schermen al lange tijd druk bezig geweest met onze plannen voor komend jaar, maar vanaf de WALV op 11 juli mochten wij ons eindelijk officieel bestuur noemen. De WALV was dit jaar, zoals eigenlijk alles, anders dan normaal, maar daarom willen wij de mensen die fysiek of online aanwezig waren extra bedanken. 

DSC 3110

Lieve SKC’ers,

De agenda was aan het begin van de maand mei nog helemaal leeg, maar ineens konden we weer gaan volleyballen! Het USC heeft het voor elkaar gekregen om ons vier buitenvelden te geven en wij hebben ons best gedaan om alles klaar te maken zodat we weer konden trainen. Dat is gelukt en ondertussen zijn we alweer twee weken buiten aan het volleyballen.

Page 1 of 9

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper