Promotie Heren 1 en Heren 2

Na een seizoen hard werken zijn Heren 1 en Heren 2 ondanks het vreemde seizoenseinde beloond met promotie naar de promotieklasse! Voor Heren 1 was dit natuurlijk al de doelstelling, maar ook de routiniers van het tweede mogen zich nu op promotieklasse niveau gaan bewijzen. We zijn enorm trots op deze prestatie!

Ook zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe de mannen het gaan doen volgend seizoen in de promotieklasse. De sterke selectie lijkt zich ook volgend seizoen weer te willen inzetten voor het beste resultaat, maar er is nog ruimte voor nieuwe talenten. Mocht je interesse hebben om volgend seizoen bij SKC uit te komen in een van onze twee promotieklasse teams, neem dan vooral contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info!