2e editie oud-besturendiner

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het oud-besturendiner. Na het succes van afgelopen jaar, werd het diner ditmaal uitgebreid en waren de afgelopen 15 besturen uitgenodigd. Zo waren er afgevaardigden vanaf het 33e bestuur (2002-2003) tot en met het 48e bestuur (2017-2018). Uiteindelijk waren meer dan 30 oud-bestuursleden aanwezig voor een heerlijk drie-gangendiner bij de Einstein.

Na een speech van de huidige voorzitter duurde het niet lang voordat de eerste gerechten werden geserveerd. Dit jaar was er gekozen voor een roulatie-diner, zodat iedereen de gelegenheid had om met meerdere mensen bij te praten. Iedereen begon bij het voorgerecht met oud-mede-bestuursgenoten. Na het voorgerecht werd er gewisseld van plek en zat iedereen bij zijn functie genoten. Het volgende wisselmoment werd vergeten, doordat iedereen het erg naar zijn zin had!

Iedereen heeft goed kunnen bijpraten en menig SKC onderwerpen zijn ter tafel gekomen gedurende het diner. Na het maken van een laatste groepsfoto werd de bijeenkomst voortgezet in Café de Keyzer waar tot in de late uurtjes werd geborreld. Al met al een zeer geslaagd avond!

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper