Inschrijflink

Vergeet je niet in te schrijven voor het meest epische volleybalweekend dat je dit jaar mee zult maken; HAJRAA 2018. De BuCie neemt je mee naar Eindhoven om samen met jou en velen anderen van een weekend vol volleybal, bier en seventiesmuziek te genieten. Inschrijven kan met een team (iedereen moet zich dan individueel inschrijven), maar kan ook individueel, dan zoeken wij een leuk team voor jou!

Lieve SKC’ers,

Het is inmiddels al weer april en de laatste competitie wedstrijden worden gespeeld. Gelukkig hoef je je hierna niet te vervelen; het beachvolleybal seizoen staat alweer voor de deur!

Beste SKC’ers en anderen die een teveel aan kleding hebben,

Als groene vereniging hebben we niet alleen maar groene kleding aan, maar willen we ook groen zijn voor het milieu. Daarom organiseert SKC in samenwerking met het USC een kledinginzamelingsactie voor Sympany.

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het oud-besturendiner. Na het succes van afgelopen jaar, werd het diner ditmaal uitgebreid en waren de afgelopen 15 besturen uitgenodigd. Zo waren er afgevaardigden vanaf het 33e bestuur (2002-2003) tot en met het 48e bestuur (2017-2018). Uiteindelijk waren meer dan 30 oud-bestuursleden aanwezig voor een heerlijk drie-gangendiner bij de Einstein.

Met spoed gezocht: trainer/coach voor SKC DS1. Dit team van de Leidse studentenvolleybalvereniging SKC speelt promotieklasse en staat tweede in de poule. Kampioenschap of PD’en is dan ook zeker de doelstelling voor dit seizoen! De meiden zijn jong, leergierig en fanatiek, dat blijkt onder andere uit het feit dat dit pas hun eerste seizoen in de promotieklasse is.

Page 1 of 6