spread love not corona 2

Lieve SKC'ers ❤,

De dag van de liefde komt er bijna aan. SKC zit altijd al bomvol liefde, maar op 14 februari moet dit extra gedeeld worden. Weet jij zeker dat jij de liefde van je leven hebt gevonden maar heb je het nog niet aan ze verteld? Wil jij je vrienden een hart onder de riem steken? Wil je iemand vertellen dat je heel graag in quarantaine met ze gaat? Dan is dit je kans om ze te laten weten wat ze voor je betekenen.

SKC Sponsorbedankpost

Wij willen al onze sponsoren ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging! Wij waarderen de samenwerking enorm. Het zijn lastige tijden voor iedereen en wij wensen hen dan ook alle geluk! 

Nu het seizoen ten einde is, is het goed om na te denken over het volgende seizoen. Voor sommige SKC'ers zal dit echter betekenen dat ze SKC zullen gaan verlaten.

Om je als lid van SKC uit te schrijven moet je het officiële uitschrijfformulier invullen. Deze Google Form vind je hier.

Verjaardagskalender

Verjaardagen

2 Jun: Sabien van Vliet (25)
4 Jun: Ben Nannings (24)
5 Jun: Michelle de Ruiter (27)
8 Jun: Laurianne Vink (20)
14 Jun: Tessa van der Plas (22)
19 Jun: Elle Nijtmans (23)
21 Jun: Camilla Kwende (23)
21 Jun: Tessa van Strijen (24)
21 Jun: Maaike Smekens (28)
23 Jun: Jessica Angevare (31)
26 Jun: Annemieke Nevels (22)
27 Jun: Yke van der Salm (22)
27 Jun: Koen Schellens (28)
30 Jun: Tim Huijsmans (23)
2 Jul: Robine Karsten (20)

SKC is supported by:

logo usc 2

Onze sponsoren

Joor It logo removebg preview Logo PLUS Lammenschans 180x180px Partners – Albion Association wout bergers removebg preview luf logo 2 removebg preview Rabobank storing? Actuele storingen en problemen | Allestoringen licht 200 200 removebg preview image removebg preview 13

Wil jij hier ook tussen staan? Klik dan hier voor meer info! 

Made with 💚 by SKC WebCie