Kom je volgend jaar studeren in Leiden? Of ben je op zoek naar een leuke nieuwe sport? Kom dan binnenkort eens meetrainen bij SKC!

Door L. Akerboom

De finale die onze Dames 2 gaat spelen is natuurlijk heel bijzonder. Omdat het zo’n knappe prestatie is dat ze al die knock-outrondes* hebben overleefd. Maar ook omdat SKC nog nooit een bekerfinale heeft gespeeld..!

Inschrijflink

Vergeet je niet in te schrijven voor het meest epische volleybalweekend dat je dit jaar mee zult maken; HAJRAA 2018. De BuCie neemt je mee naar Eindhoven om samen met jou en velen anderen van een weekend vol volleybal, bier en seventiesmuziek te genieten. Inschrijven kan met een team (iedereen moet zich dan individueel inschrijven), maar kan ook individueel, dan zoeken wij een leuk team voor jou!

Lieve SKC’ers,

Het is inmiddels al weer april en de laatste competitie wedstrijden worden gespeeld. Gelukkig hoef je je hierna niet te vervelen; het beachvolleybal seizoen staat alweer voor de deur!

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het oud-besturendiner. Na het succes van afgelopen jaar, werd het diner ditmaal uitgebreid en waren de afgelopen 15 besturen uitgenodigd. Zo waren er afgevaardigden vanaf het 33e bestuur (2002-2003) tot en met het 48e bestuur (2017-2018). Uiteindelijk waren meer dan 30 oud-bestuursleden aanwezig voor een heerlijk drie-gangendiner bij de Einstein.

Page 1 of 6

© 2015 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper