Contributie 2017-2018

Ook SKC moet ergens geld vandaan halen om alles wat we doen mogelijk te blijven maken. Dit doen we door middel van een (half)jaarlijkse contributie (*). Als competitie spelend lid speel je in de NeVoBo competitie met een team waarin je dat jaar ingedeeld bent. Hiervoor betaalt SKC voor de teamgelden en je Nevobo-contributie. Als trainingslid train je alleen maar mee met een team en speel je geen competitie. Verder gaat er geld zitten in de feesten die SKC elk jaar weer organiseert. Hier kunnen we allemaal als lid van mee profiteren.

 

Gegevens en afspraken over de contributie 

Het hele jaar lid: €75,00
Eerste helft van jaar lid: €50,00
Tweede helft van jaar lid: €50,00
Trainingslid: €50,00
Verenigingslid: €20,00 

 

SKC werkt met een automatische incasso om de contributie te innen. Dit betekent dat het bedrag begin november van je rekening zal worden afgeschreven. 

 

Iedereen die dit seizoen (2016-2017) competitie speelt, schaft een eigen wedstrijdshirt aan. Tevens is er de mogelijkheid om een bijpassend wedstrijdbroekje aan te schaffen. De kosten voor het shirt en voor eventueel een broekje worden door transactie geïnd.

 

Naast de contributie bij SKC heb je een sportkaart van het USC nodig om te trainen. Informatie over de sportkaart en kosten hiervan zijn te vinden op de website van het usc:  http://www.uscleiden.nl/tarieveneninschrijving/tarieven.html 

* Dit zijn de bedragen zoals vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. 12 februari 2015