Sponsoring

 

Huidige sponsoren

Wout Bergers is al jarenlang onze shirtsponsor en levert sinds seizoen 2015-2016 de wedstrijdshirts, broekjes en andere materialen van Erima. 

Daarnaast kunnen onze leden momenteel met 15% korting bedrukte kleding bestellen bij Joor it. Dat is ideaal als je als commissie of team herkenbaar wilt zijn!

Na wedstrijden en trainingen zijn onze leden welkom in Café de Keyzer, waar we met korting onze dorst kunnen lessen na het sporten. Kom je borrelpas halen bij het bestuur!

De Nieuwe Schaar is sponsor van onze almanak. In dit jaarlijks uitgegeven boekje staat de belangrijkste informatie over het lopende seizoen.

Verder kun je SKC sponsoren vanaf je eigen bank door via onze Sponsorklikspagina spullen te bestellen bij je favoriete webshop. Ga daarvoor naar deze site: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7631, zoek je webwinkel en bestel zoals je gewend bent! Wij krijgen dan van elke bestelling een kleine commissie.

SKC kun je tevens sponsoren als je student-lid wordt bij het Leids Universiteitsfonds (LUF). Als je bij je inschrijving SKC opgeeft als jouw vereniging, krijgen wij eenmalig 5 euro.

Ook hebben wij een samenwerking met de Rabobank, waar wij erg blij mee zijn. In het seizoen 2019-2020 heeft ons Dames 1 en Heren 1 een nieuwe gevulde ballentas gesponsord gekregen!

Tot slot hebben wij sinds 2020 met PLUS Lammenschans een extra shirtsponsor erbij. Zij sponsoren verder ook graag enkele geliefde evenementen, zoals het Nachttoernooi en het Eerstejaarsweekend.

 

Nieuwe Schaar1 keyzer
SponsorKliks | Gratis sponsoren! wout bergers rabobank logo
 

luf logo 2

Logo PLUS Lammenschans 180x180px

 

 

Summer Beach Volleyball Circuit

In de zomervakantie kunnen we op Scheveningen Beach een extra zakcentje voor de club verdienen, door een weekend te helpen als vrijwilligers bij het Beach Circuit. Deze werkzaamheden bestaan vooral uit het helpen met het opbouwen en afbouwen van de beachvolleybalvelden en wedstrijdleiding gedurende de toernooidag.

SKC'ers zijn nodig op verschillende momenten:

  • Op vrijdagavond voor het opbouwen van de velden
  • Zaterdag en zondag overdag als wedstrijdleiding
  • Zondagmiddag bij het afbouwen van de velden

Het SKC Bestuur zorgt voor alle helpende handjes voor een hapje, een drankje en avondeten.

Laat het ons weten als je ons hierbij wilt helpen!

 

Mogelijkheden sponsoring

Heeft u interesse SKC te sponsoren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze sponsorbrochure. Klik hier om bij de sponsorbrochure te komen.