Sponsoring

Heeft u interesse SKC te sponsoren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze sponsorbrochure. Klik hier om bij de sponsorbrochure te komen.

Huidige sponsoren

Wout Bergers is al jarenlang onze shirtsponsor en levert vanaf seizoen 2015-2016 de shirts en broekjes van Erima. 

Daarnaast kunnen onze leden momenteel met 15% korting bedrukte kleding bestellen bij Joor-it. Dat is ideaal als je als commissie of team herkenbaar wilt zijn!

Na wedstrijden en trainingen zijn onze leden verder welkom in Café de Keyzer, waar we met korting onze dorst kunnen lessen na het sporten. Kom je borrelpas halen bij het bestuur!

Verder kun je SKC sponsoren vanaf je eigen bank door via onze Sponsorklikspagina spullen te bestellen bij je favoriete webshop. Ga daarvoor naar deze site: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7631, zoek je webwinkel en bestel zoals je gewend bent! Wij krijgen dan van elke bestelling een percentage.

Daarbij zijn wij per september 2019 een samenwerking aangegaan met de Rabobank, waar wij erg blij mee zijn. Dit jaar heeft ons Dames 1 en Heren 1 een nieuwe gevulde ballentas gesponsord gekregen!

Afbeeldingsresultaat voor logo rabobank

Overal Zand

In de zomervakantie kunnen we op Scheveningen beach een extra zakcentje voor de club verdienen, door een weekend te helpen met het opbouwen en afbouwen van de beachvolleybalvelden en wedstrijdleiding te zijn gedurende de dag.

We rekenen op:

  • zoveel mogelijk personen op vrijdag,
  • 6 op zaterdag en zondag,
  • zoveel als mogelijk voor het afbreken/opruimen zondag middag.

Voor de leden die helpen zorgt SKC voor een hapje, een drankje en avondeten.

Laat het ons weten als je ons hierbij wilt helpen!

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper