Bestuur 2020-2021 'Op Groen Geluk'

bestuursfoto website verkleind

Functie Naam E-mail
Voorzitter Ioa van den Bos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Dagmar Stolte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Thom Neuteboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Anouk Smekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teamcoördinator Marije Melgers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissiecoördinator Gijs Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SKC B51 min    Ioa van den Bos Voorzitter
 


Mijn naam is Ioa van den Bos en ik ben dit jaar de voorzitter van ons bestuur ‘Op Groen Geluk’. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Pedagogische wetenschappen behaald en komend jaar zal ik starten met de master Orthopedagogiek. Na jaren mijn geluk te hebben gezocht bij hoefijzers en de edele dieren die hierbij horen, wordt dit mijn derde jaar bij SKC. Na een leuke zomer met de PromoCie en een intergalactisch jaar als voorzitter bij de GalAccie, leek het bestuur mij een mooie volgende stap. Ondanks dat ik ook het geluk in de liefde heb gevonden bij SKC en onlangs ben gaan samenwonen, hoop ik het echte burgerlijke leven nog even uit te stellen. Voor een biertje (of 10) op het USC of in de Keyzer ben ik dan ook meestal wel te porren. Ik heb veel zin in het komende jaar en als er iets is mag je mij altijd aanspreken, appen of mailen!

   

 

SKC B51 2 min   Dagmar Stolte Secretaris
 


Lieve allemaal,

Na negen jaar in Enkhuizen te hebben gevolleybald, speel ik komend jaar alweer drie jaar bij een Leidse vereniging die ook in het groen speelt. Want: eens een groen hart, altijd een groen hart. Na voorzitter te zijn geweest van de PromoCie, een halfjaar in de V.S. te hebben gestudeerd en de BA International Studies te hebben afgerond, vond ik het tijd om gelijk weer in een nieuwe uitdaging te springen: secretaris in het 51e bestuur. Maar één uitdaging is natuurlijk niet genoeg (dit is inderdaad sarcastisch bedoeld); ik begin ook meteen aan de master Communicatie en Organisatie in Utrecht. Ik kijk ernaar uit om jullie als secretaris zo goed mogelijk te informeren en al jullie vragen en mailtjes te beantwoorden. Samen met de rest van B51, hoop ik, naast heel veel groen geluk, een heel mooi jaar voor jullie neer te zetten in deze toch wel uitzonderlijke tijden. Ik vind het leuk om van jullie te horen, dus spreek mij vooral aan op het veld, het USC, of onder het genot van één of meerdere biertjes in De Keyzer! Tot snel!

   

 

SKC B51 3 min   Thom Neuteboom Penningmeester
 


Hallo allemaal! Ik ben Thom en ik zal komend jaar penningmeester zijn van deze mooie vereniging. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Wiskunde afgerond en komend jaar zal ik beginnen aan de master Statistical Science. Ik heb dus al een voorliefde voor cijfertjes, wat extra fijn is voor mijn functie. Na drie jaar lid te zijn geweest bij SKC en steeds actiever te zijn geworden binnen de vereniging met coachen, training geven en commissies doen, was het tijd om een volgende stap te zetten: het bestuur in gaan. Het penningmeesterschap bij de IntegraCie beviel mij erg goed en omdat ik dol ben op berekeningen doen en boekhouden (ja, wat een nerd) was het vrij snel duidelijk dat ik penningmeester wilde worden. Ik kijk enorm uit naar komend jaar en ben ervan overtuigd dat we een fantastische tijd tegemoet gaan.

   

 

Foto Anouk website   Anouk Smekens Wedstrijdsecretaris
 


Hoi hoi! Hierbij presenteert ook het nieuwste SKC lid in het bestuur zich. Ik ben Anouk, ook wel bekend als Smeek of ‘zusje van Maaike’. Nadat ik 15 jaar in Delft had gevolleybald, ik mijn bachelor Psychologie bijna had afgerond en ik al naar menig SKC activiteit was meegesleept, vond ik het afgelopen jaar dan toch eindelijk tijd om over te stappen naar SKC. Nog niet heel lang lid dus, maar dat maakt mij zeker niet minder enthousiast om als wedstrijdsecretaris aan de slag te gaan. 
Naast volleyballen in Leiden doe ik natuurlijk ook nog wat andere dingen. In september ga ik beginnen aan de master Forensic and Legal Psychology in Rotterdam en heb ik heel lang gedanst (nee, niet alleen op een feestje, ook echt met les en choreografieën). 
Ik heb onwijs veel zin om SKC en jullie aankomend jaar nog beter te leren kennen. Mocht je ooit een wedstrijd willen verplaatsen, of gewoon gezellig een drankje willen doen, stuur mij dan gerust een berichtje!

   

 

SKC B51 5 min   Marije Melgers Teamcoördinator
 


Hee allemaal! Ik zou me graag aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Marije. Ik ben opgegroeid in Austerlitz (met die piramide inderdaad), een klein dorpje in Utrecht bij Zeist. Daar heb ik met heel veel plezier vier jaar bij Cito gevolleybald. Toen ik begon met mijn studie Biomedische Wetenschappen in Leiden, heb ik me meteen ingeschreven bij SKC. 
Het leek me leuk om snel meer nieuwe mensen te leren kennen, daarom ben ik bij de Eerstejaarscommissie gegaan. Blijkbaar was één commissie nog niet genoeg, dus werd ik penningmeester bij de PromoCie. Daarna ben ik wat kilo's aangekomen door de vergaderingen met de DikzAccie en heb ik samen met Martzen Bonnema en Anne Vieveen de PaparazCie opgericht. Na drie jaar lang zeggen dat ik ooit bestuur wil ga doen bij SKC, is het nu eindelijk zover. Ik ben namelijk de teamcoördinator van bestuur 51 "Op Groen Geluk". Als je vragen hebt over o.a. het tellen, het scheidsen, de BHV'ers of de bar, kan je me altijd aanspreken, appen of een mailtje sturen!

   

  

SKC B51 6 min   Gijs Brouwer Commissiecoördinator
 


Hey! Leuk dat je even de tijd neemt om bestuur 51 der SKC te leren kennen. Hier hebben we natuurlijk allemaal op gewacht, als hekkensluiter mag ik (Gijs) mezelf voorstellen als de verse Commissiecoördinator van SKC.
Alweer drie jaar geleden ben ik begonnen met volleyballen bij SKC. Na reddingszwemmen en boksen was het tijd voor wat anders en dacht deze man, waarbij het balgevoel ver(t) te zoeken is, dat het wel leuk zou zijn om te leren volleyballen en daarbij te genieten van het studentenleven. Als student life science & technology studerend aan de universiteit Leiden en TU Delft was daar de keuze tussen twee studentenvolleybal verenigingen, maar werd na het eerste feest bij SKC al snel besloten dat groen mij toch beter zou staan (hierbij heeft de man/vrouw verhouding natuurlijk totaal geen rol gespeeld). Nu drie jaar verder en met een bijna afgeronde master in Biochemical Engineering komt het ‘burgerleven’ snel dichterbij. Daarom was, na afgelopen jaar onderdeel van de PromoCie en IntegraCie te zijn geweest en de potentie van Dames 15 tot bloei te hebben zien komen, de tijd rijp om komend jaar de commissies in groene banen te gaan leiden. 
Ik prijs mezelf nu al gelukkig om samen met deze kanjers komend jaar jullie bestuur te mogen vormen!

   

 

SKC Studentenvolleybal | E-mail: info@skcvolleybal.nl | Adres: p/a Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden | © 2020 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper