Bestuur 2018-2019 'Niet uit het veld te slaan'

Functie Naam E-mail
Voorzitter Christiane Luttikhuizen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Secretaris Sofie van Koppen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Penningmeester Pien Meijerink This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Wedstrijdsecretaris Martijn Klinkenberg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Scheidsrechterscoördinator Anne Vieveen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Commissiecoördinator Melanie Modder This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Christiane Luttikhuizen Voorzitter
Mijn naam is Christiane en ik kijk ernaar uit om dit jaar de voorzitter van SKC te mogen zijn. In mijn jongere jaren heb ik twee jaar gevolleybald bij Spaarnestad in Haarlem, om het volleyballen vervolgens tijdens mijn studententijd weer op te pakken bij SKC. Mijn SKC-carrière begon met een memorabel jaar in dames 12, waarmee we in het hele seizoen één set hebben gewonnen en plezier hadden voor 1000. Daarna heb ik gespeeld in dames 9 en dames 6, met ook altijd een commissie erbij: de nachtcie, promocie, bucie, almanakcie, en nu in het bestuur! Na 5 jaar bij SKC heb ik het er nog altijd naar mijn zin en ik kijk ontzettend uit naar het bestuursjaar. Je kunt me altijd mailen/bellen/appen, en het wordt vast en zeker een mooi jaar!

Sofie van Koppen Secretaris
Hoi! Ik ben de secretaris van het 49 bestuur van SKC! Na een secretaris functie in de SuperSaturdayCie en de Accie ben ik er helemaal klaar voor! Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de hogeschool. Dit jaar begin ik een uitdaging op de universiteit: de pre-master biomedische wetenschappen. Mijn passie voor volleybal begon op mijn 12e in Breda, dus ervaring in het veld genoeg ;). Dit jaar laat ik me weer niet uit het veld slaan, we gaan er een super leuk jaar van maken!

Pien Meijerink Penningmeester
Met plezier kan ik zeggen dat ik een jaar de penningmeester van deze mooie groene vereniging mag zijn. Na enige twijfel of ik wel genoeg tijd zou hebben om een bestuursjaar te kunnen doen, had ik toch besloten dat je alles uit je studententijd moet halen wat erin zit. Dit betekent dat SKC dit jaar op de eerste plaats staat en mijn studie om de tweede. Daardoor zullen dit jaar alle geldzaken van SKC wederom goed geregeld worden. Ikzelf ben aankomend jaar vierdejaars bij SKC, maar speel al volleybal sinds mijn 10e (Wat overigens nog resultaat moet laten zien in het veld). Ook ga ik aan een psychologie master (Child and Adolescent) beginnen. Combineren zal lastig worden, maar mijn enthousiasme, motivatie en plan skills moeten genoeg zijn om er een mooi bestuursjaar van maken!
Ik hoop jullie in ieder geval elke dinsdag en vrijdag te zien op het USC (en in de Keyzer).

Wedstrijdsecretaris Martijn Klinkenberg
Mijn naam is Martijn Klinkenberg en ik ben het aankomende jaar jullie wedstrijdsecretaris. Ik heb onwijs veel zin om me dit jaar volledig voor jullie in te zetten. Voordat ik bij SKC kwam heb ik 11 jaar gevolleybald bij burgervereniging RVV uit Katwijk. Na 11 jaar vond ik dat het tijd was voor iets anders en kwam ik bij SKC in Heren 4 terecht. Daar in de derde klasse hebben wij ontzettend veel lol gehad. Een jaar later was het tijd voor een stapje hoger, bij Heren 3, in de tweede klasse, waar het altijd een feest is. Hier hebben jullie mij en mijn teamgenoten kunnen herkennen aan de legendarische haka die wij voor iedere wedstrijd uitvoerde. Dit jaar zit ik in datzelfde Heren 3, nu helaas zonder deze spectaculaire Nieuw-Zeelandse act. Ik heb heel veel zin in dit bestuursjaar en weet zeker dat we er met z’n allen een geweldig seizoen van gaan maken!

Scheidsrechterscoördinator Anne Vieveen
In seizoen ‘18-’19 is het mijn beurt om jullie Scheidsrechterscoördinator te zijn! Aan mij niet alleen de taak om de scheidsrechters en tellers in te delen, maar sinds dit jaar ook de BHV’ers en barcieleden. Omdat ik daarmee over alle teamtaken ga, was ik zelf een groot voorstander van de functienaam ‘Teamtaco’, al is die er helaas niet doorheen gekomen. 
Ik speel al bijna 10 jaar volleybal, maar dit betekent helaas niet per se dat ik er ook heel goed in ben geworden. Gelukkig vind ik het wel heel leuk! In mijn eerste jaar bij SKC was ik nog niet heel actief, maar afgelopen seizoen was ik (bijna) overal bij, zo ook bij de bestuurs-interesse borrel. En dit is het resultaat! Dit jaar ga ik mijn derde jaar van Geneeskunde in, en ik hoop dan ook dat ik dit jaar mijn bachelor af kan ronden. Ik heb er heel veel zin in om er samen met mijn bestuursgenootjes, en jullie, een heel mooi SKC-jaar van te gaan maken!

Commissiecoördinator Melanie Modder
Mijn naam is Melanie en ik ga dit jaar alle commissies begeleiden als commissiecoördinator. Drie jaar geleden ben ik begonnen met volleyballen bij SKC in dames 12. In een gezellig beginnersteam ben ik uiteindelijk langzaam actiever geworden binnen de vereniging. In mijn tweede jaar ben ik alle feestjes en borrels afgegaan, en vond dat zo leuk dat ik het jaar daarna in de accie ben gegaan om zelf die feesten te gaan organiseren. Dat vond ik zo gaaf om te doen, dat ik besloot mij een jaar in te zetten als bestuur. Tegelijkertijd moesten we in mijn derde jaar als dames 7 vechten tegen een degradatie uit de 3e klasse. Aankomend jaar mag ik voor het eerst spelen in de 2e klasse met dames 4, en dat vind ik een supergave uitdaging. Naast mijn SKC-carrière ben ik inmiddels begonnen aan de master health, een combinatie van de masters biomedische wetenschappen en geneeskunde.
Ik weet zeker dat dit jaar geweldig gaat worden!

 

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper