Bestuur 2019-2020 'Queens of the Court'

Functie Naam E-mail
Voorzitter Bernice Magnée This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Secretaris Naomi Remijn This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Penningmeester Elise Ravensbergen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Wedstrijdsecretaris Jolien Go This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Teamcoördinator Eline van den Bogaerdt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Commissiecoördinator Shauni Verver This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

   
 

Bernice Magnée Voorzitter


Hoi! Mijn naam is Bernice Magnée en ik zal komend jaar de rol van voorzitter vervullen in dit leuke clubje `Queens`. Na 8 jaar gevolleybald te hebben in Maastricht, heb ik de eerste twee jaar van mijn studie in Leiden niet gevolleybald. Dit miste ik zo erg, dat ik 3 jaar geleden lid ben geworden bij SKC. Na twee jaar als gewoon spelend lid, ben ik vorig jaar de Accie gaan doen. Ook hier was ik voorzitter van, waar ik onwijs van heb genoten. Naast volleyballen ben ik in het dagelijks leven voor de klas te vinden. Ik ben in 2018 namelijk afgestudeerd aan de Academische Pabo in Leiden. Ik heb in ieder geval veel zin in komend jaar, we maken er iets moois van met z’n allen!

   

 

 

Naomi Remijn Secretaris

Een aantal jaar geleden verliet ik het pittoreske Zeeuwse land voor de grote stad Leiden en kwam ik terecht bij SKC. Ik leerde weer volleyballen, ik ontmoette er mijn vriend en ben nu zover dat ik secretaris mag zijn in het prachtige vijftigste bestuur. We verwachten natuurlijk niet dat bestuursleden nog tijd hebben om iets te doen buiten SKC, maar het komende jaar ga ik toch proberen een afgestudeerd boekwetenschapper te worden. Als echte boekennerd ga ik namelijk proberen van full-time in de Universiteitsbibliotheek zijn, mijn werk te maken. Als secretaris voor SKC ben ik verantwoordelijk voor de meeste van de spam die jullie voorbij zien komen. Maar ik ben ook diegene bij wie jullie altijd mogen komen met vragen en problemen. Mijn taak is het om jullie allemaal zo goed mogelijk te helpen, iets wat ik met liefde ga doen het komende jaar!

 

   
   
   
   
   

 

 

Elise Ravensbergen Penningmeester
 

Lieve SKC’ers, oud-SKC’ers, toekomstige SKC’ers, etc etc etc.. 

Na mijn hele leven fanatiek paard gereden te hebben besloot ik twee jaar geleden om mijn 185cm aan lengte eens nuttig te gaan gebruiken en heb ik mij bij SKC aangemeld. Nadat ik afgelopen jaar penningmeester bij de DikzAccie ben geweest gaan we dit jaar gewoon vrolijk verder als penningmeester van de hele vereniging. Naast SKC leidt ik verder een heel burgerlijk leven en ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Oegstgeest en woon ik samen met Shauni en Bernice in Valkenburg. (Ja gemeente Katwijk, daar waar iedereen elkaars neef is) 

Ik heb er in elk geval zin in en hoop er een mooi jaar van te gaan maken!

  

 

Jolien Go Wedstrijdsecretaris


Mijn naam is Jolien, ik ben 21 jaar en studeer Academische Pabo. Mensen kennen mij als iemand die vaak op het USC te vinden is, ook zonder dat ik bestuur was. Ik hou namelijk heel erg van sporten. Volleybal natuurlijk, maar ook boksen vind ik heel leuk en als ik tijd heb ook zwemmen, steps of fitness. Naast het sporten hou ik ook zeker van een feestje met 1, 2 of toch maar gewoon meer drankjes. In de Keyzer kan je me dus ook wel vinden op avonden na de training of wedstrijden. Over wedstrijden gesproken: ik ben bij het bestuur van SKC wedstrijdsecretaris. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben over de trainers, de TC en het wedstrijdschema. Wil jouw team een wedstrijd ruilen? Dan app je mij gezellig en regel ik dat voor je. Ik heb mega veel zin in komend jaar, tot op de borrels! 

 

 

Eline van den Bogaerdt Teamcoördinator


Hey SKC, mijn naam is Eline en ik zal komend jaar de allereerste (!) TeamCoördinator van SKC worden. Voorgaande jaren heette deze functie ScheidsrechtersCoördinator. Ik ga mijn laatste jaar van de Academische Pabo in. Gelukkig heeft mijn voorzitter dezelfde studie gedaan en kan ik haar ook lastig vallen met al mijn niet SKC-vragen. Ik doe al aan volleybal sinds mijn 10e jaar. Na naar Leiden verhuisd te zijn, kon ik eindelijk lid worden van de vereniging die ik al sinds mijn eerste studiejaar op het oog had. Helaas liep dit niet als gepland… Eerste jaar een enkelblessure (bedankt Sjari :p), tweede jaar een rugblessure. Ik heb in ieder geval heel veel zin om mijn eerste ‘normale’ jaar bij SKC te volbrengen als bestuur. Nu valt nog te bezien of dit jaar wel een ‘normaal’ jaar gaat worden, maar je weet wat ze zeggen: drie keer is scheepsrecht!

 

 

Shauni Verver Commissiecoördinator

Lieve allemaal,

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mijzelf even voor te stellen. Ik ben Shauni Verver. Een echte Leidenaar in hart en nieren. Groots fan van Nederlandse muziek, wat je regelmatig op de vereniging door mij zult horen. Vroeger een harker, maar tegenwoordig ben ik dronken na drie wijn (Burgerleven). Daarnaast ondertussen al drie jaar lid bij deze prachtig groene vereniging. Na al een aantal jaren zelf commissies te hebben gedaan, ben ik nu commissiecoördinator. Heb jij interesse in een commissie kom dan vooral even bij mij langs. Ik help je graag integreren binnen deze vereniging.

   

 

 

 

© 2019 SKC Studentenvolleybal. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper