Bestuur 2017-2018 'Buiten de lijnen'

Functie Naam E-mail
Voorzitter Myrna Mertens voorzitter[at]skcvolleybal.nl
Secretaris Coen van der Sluijs secretaris[at]skcvolleybal.nl
Penningmeester Eline van der Laan penningmeester[at]skcvolleybal.nl
Wedstrijdsecretaris Govert Verberg wedstrijd[at]skcvolleybal.nl
Scheidsrechterscoördinator Pieter van Wolferen scheids[at]skcvolleybal.nl
Commissiecoördinator Victoria Moek commissie[at]skcvolleybal.nl

 

Voorzitter

Lieve SKC’ers,

Ik ben Myrna en ik mag dit jaar voorzitter van SKC zijn. Op mijn 9e ben ik begonnen met volleyballen bij NVC in Nieuwegein. Twee seizoenen geleden ben ik komen volleyballen als libero bij SKC in dames 2. Na het seizoen te hebben afgesloten met het kampioenschap in de tweede klasse, heb ik afgelopen jaar gespeeld in dames 1. Ondanks het net niet winnen van de PD-wedstrijden, mogen wij volgend jaar toch in de promotieklasse uitkomen. In mijn eerste jaar bij SKC werd ik gelijk actief in de EJC en later in het jaar ook in de TC. Afgelopen seizoen heb ik dames 5 gecoacht en zat ik in de TC, TripCie en BeachCie. 

Naast het volleyballen studeer ik Geneeskunde. In de komende maanden hoop ik mijn bachelor af te ronden en komend jaar heb ik een tussenjaar voordat ik aan mijn coschappen ga beginnen. 

Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen en heb er alle vertrouwen in dat het een prachtig jaar gaat worden!

Myrna 

Secretaris

Lieve SKC'ers,

Ik, Coen of Coenimo, mag dit jaar jullie secretaris zijn. Op het USC ben ik heel vaak te vinden. Ik doe namelijk ook aan Ultimate Frisbee en ben vaak in de fitnessruimte. Ik ben begonnen met volleyballen bij SKC in 2014. Na een half jaartje niet te hebben gespeeld ben ik in 2016 helemaal 'hooked' geraakt door SKC. Ik kwam erachter dat de gezelligheid naast het volleyballen ook fantastisch is! Als secretaris van de Accie van '16-'17 wilde ik meer voor de vereniging doen en ben zo secretaris van het bestuur geworden. 

Ik ben bijna altijd bereikbaar en ook altijd in voor een potje dobbelen!

Coen

Penningmeester

Lieve SKC’ers,

Ik ben Eline en ik ben dit jaar de penningmeester van SKC. Voordat ik bij SKC kwam volleyballen heb ik bij VSTS gespeeld in Bodegraven. Daarna ben ik naar SKC gekomen waar ik nu al 3,5 jaar speel. Afgelopen jaar zat ik in D7 en zijn we gepromoveerd naar de 3e klasse! Naast alleen volleyballen ben ik ook vooral lid bij SKC voor de gezelligheid en heb ik een aantal commissies gedaan, namelijk de Accie, Nachtcie en Promocie. Daarna begon het toch te kriebelen om me een jaar in te zetten in het bestuur van SKC. Bij de Accie en Nachtcie ben ik penningmeester geweest, dus de keuze om voor het penningmeesterschap van SKC te gaan was snel gemaakt. Naast een bestuursjaar ga ik ook een master doen in Den Haag, dus het zal druk worden, maar ik heb er héél veel zin in!

Eline

Wedstrijdsecretaris

Lieve SKC'ers,

Mijn naam is Govert, komend seizoen ben ik de wedstrijdsecretaris van SKC. Ik ben drie jaar geleden begonnen met volleyballen. Mijn eerste jaar zat ik in heren 5, wat toen het laagste herenteam was. Vorig seizoen speelde ik in heren 3, we zijn kampioen geworden in de derde klasse en hebben de halve finale gehaald van het bekertoernooi. Ik studeer Sterrenkunde en heb nog maar een paar vakken nodig om mijn bachelor af te maken. Het wordt dus een rustig studiejaar voor mij, daarom is dit het ideale moment om bestuur te doen. Ik heb er veel zin in, want het gaat zeker een top jaar worden!

Govert

Scheidsrechterscoördinator

Lieve SKC'ers

Ik ben Pieter en mag met trots zeggen dat ik aankomend jaar jullie scheidsco mag zijn! Volleyballen doe ik al vanaf mijn 6e, aankomend jaar tik ik dan ook de 15 jaar mijlpaal aan! In die 15 jaar heb ik niet alleen volleybal gespeeld, maar geef ik daarnaast training en coach ik sinds mijn 13e. Nog steeds doe ik dit met veel plezier!

Na een jaar gewerkt te hebben in de sales heb ik besloten om mijn hart achterna te gaan en ga ik vanaf volgend jaar leren voor onderwijs assistent aan het ID College te Leiden. 

Ik heb er erg veel zin om jullie van dienst te zijn aankomend jaar!

Pieter

Commissiecoördinator

Hallo SKC’ers,

Ik ben Moek, Victoria Moek. Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar Leiden vanuit de andere kant van Nederland. Bij SKC werd ik zo open ontvangen dat mijn hart spontaan groen werd. Ik heb van deze vereniging zo veel gekregen, ik hoop SKC veel terug te kunnen geven. Aankomend seizoen wordt mijn derde jaar bij SKC, een mooi jaar om bestuur te doen. Ik heb afgelopen twee seizoenen gevolleybald in dames 1 en daarnaast was ik actief in commissies en was ik vaak bij de borrels en activiteiten te vinden. Ik heb in mijn twee jaar voor ik bestuur ging doen onder andere Accie, Almanakcie, Integracie, Promocie en Barcie gedaan. Dit leek mij een mooi opstapje naar commissiecoördinator, om mensen te helpen om net zulke leuke commissies te kunnen doen als die ik gedaan heb. Ik hoop echter nog lang lid te blijven van SKC en alle commissies te doen die ik nog niet gedaan heb. 

Moek