SKC El Cid 2021

SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden! Verlang jij al je leven lang naar een vereniging waar sport en gezelligheid hand in hand gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij SKC studentenvolleybal wordt volleybal van alle niveaus gecombineerd met de feestjes en activiteiten van een studenten- of studievereniging.

Wij hebben heel veel zin om jullie tijdens de El Cid te ontmoeten! Scroll naar onder voor het SKC El Cid programma.

El Cid Programma

SKC organiseert tijdens de El Cid verschillende activiteiten! Je kunt ons bij alle activiteiten aanspreken als je vragen hebt, of we nu in een roeiboot zitten of een biertje in de hand hebben bij stamkroeg de Keyzer!

Mobiel: scroll horizontaal voor volledig programma

Datum Overdag Avond
Maandag 16 aug BBQ en beachfinales (leden)
Locatie: Beachvelden Universitair Sportcentrum (USC)
Tijd: 17:00 – 23:00
Voor leden wordt deze avond de Beach/Promo BBQ georganiseerd! Tijdens de BBQ worden de SKC BeachFinales gespeeld. Vergeet niet jezelf aan te melden zodat er genoeg eten voor je is. Tot dan!
Dinsdag 17 aug
Volleybal (afgelast vanwege regen!)
Spelletjesmiddag!
Locatie: Universitair Sportcentrum (USC)
Tijd: 15:00 – 17:00
In plaats van volleyballen gaan we vanmiddag spelletjes spelen in het USC! Iedereen is welkom, leden, geïnteresseerden en EL CID deelnemers!
Borrel!
Locatie: Café de Keyzer
Tijd: vanaf 20:00
Kom sfeer (en bier) proeven op de borrel van SKC! Deze eerste officiële borrel in tijden belooft zeer gezellig te worden, of je nu al 10 jaar lid bent of deze week EL CID loopt. Tot vanavond!
Woensdag 18 aug Sportdag!
Locatie: Universitair Sportcentrum (USC)
Tijden: 10:15-10:45, 12:15-12:45, 14:15-14:45
Beschrijving: nog nooit gevolleybald, of heb je al ervaring? Kom hoe dan ook even langs tijdens de sportdag! Onze trainers staan klaar om je alles uit te leggen of tips te geven. Vergeet niet jezelf in te schrijven in de El Cid app. Tot dan!
Donderdag 19 aug Vuurkorfborrel! (Coronaregistratie )
Locatie: Universitair Sportcentrum (USC)
Tijd: 21:00 – 00:00
Deze avond zijn we rond een knus vuurtje te vinden naast het USC. Kom vooral even hangen of een praatje maken en haal een drankje bij het USC!
Vrijdag 20 aug Volleybal! (Coronaregistratie )
Locatie: Van der Werfpark
Tijd: 13:00 – 17:00
Wil je kijken of volleybal wat voor je is? Of heb je al ervaring? Kom dan deze middag een balletje slaan in het Van der Werfpark! Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden.
Borrel!
Locatie: Café de Keyzer
Tijd: vanaf 20:00
Tijd voor bier! Of fris, shotjes of een goeie kop koffie. Stamkroeg de Keyzer is deze avond grotendeels van SKC! Iedereen is welkom, leden, oud-leden en vooral EL CID'ers!
Zaterdag 21 aug Sportdag!
Locatie: Universitair Sportcentrum (USC)
Tijden: 10:30-11:00, 12:30-13:00, 14:30-15:00
Nog nooit gevolleybald, of heb je al ervaring? Kom hoe dan ook even langs tijdens de sportdag! Onze trainers staan klaar om je alles uit te leggen of tips te geven. Vergeet niet jezelf in te schrijven in de El Cid app. Tot dan!

Coronaregistratie

Voor bron- en contactonderzoek vragen wij je om jezelf te registreren voor de activiteiten Volleybal in het Van der Werfpark én voor de Vuurkorfborrel als je bij deze activiteiten aanwezig bent. Klik hiervoor op de link bij de activiteit in bovenstaande tabel.

NB: dit is geen reservering! Voor geen enkele activiteit hoeft te worden gereserveerd (behalve de LedenBBQ). Je kunt dus altijd meespelen of komen borrelen, zolang je jezelf ter plekke of van tevoren maar een keer registreert.

Registraties voor de andere activiteiten vinden op een andere manier plaats. De BeachCie zorgt voor registratie van de LedenBBQ, de Keyzer registreert de bezoekers van de borrel en de registratie voor de sportdag gaat via de El Cid app.

Vragen? Mail ons op skcpromocie@gmail.com!


Lid worden

Wil je lid worden van SKC? Chill! Vanwege de hoeveelheid aanmeldingen werkt SKC met een selectieprocedure gebaseerd op motivatie en inzet. Lees op de volgende pagina’s hoe dit werkt!

Informatie

Als je nog niet zeker weet of je jezelf wil inschrijven bevatten de volgende pagina’s alles wat je maar over SKC wil weten! Hier kun je ook meer informatie vinden over de inschrijfprocedure. Als je al zeker weet dat je lid wil worden en bekend weet hoe je jezelf moet inschrijven voor het interesseformulier, lees dan verder bij Inschrijven.

Inschrijven

Weet je al zeker dat je jezelf wil inschrijven? Vul dan het interesseformulier in op de inschrijfpagina!

Tot op de El Cid!