Contributie 2022-2023

Ook SKC moet ergens geld vandaan halen om alles wat we doen mogelijk te blijven maken. Dit wordt gedaan door middel van een (half)jaarlijkse contributie (*). Als competitie-spelend lid speel je in de Nevobo competitie met een team waarin je dat jaar ingedeeld bent. Hiervoor betaalt SKC teamgelden en je Nevobo-contributie. Als trainingslid train je alleen mee met een team en speel je geen competitie. Verder gaat er geld zitten in de evenementen die SKC elk jaar weer organiseert. Hier kunnen we als lid allemaal van profiteren, wat SKC ook een gezelligheidsvereniging maakt.

 Gegevens en afspraken over de contributie 

Het hele jaar lid:€86,00
Eerste helft van jaar lid:€56,00
Tweede helft van jaar lid:€56,00
Trainingslid:€56,00
Verenigingslid:€20,00 

SKC werkt met een automatische incasso om de contributie te innen. Dit betekent dat het bedrag eind oktober van je rekening zal worden afgeschreven. 

Iedereen die nieuw is dit seizoen (2022-2023) en competitie speelt, schaft een eigen wedstrijdshirt aan. Tevens is er de mogelijkheid om een bijpassend wedstrijdbroekje aan te schaffen. Voor vrouwen is er ook de mogelijkheid om een paar hoge sokken aan te schaffen. De kosten voor het shirt en voor eventueel een broekje en sokken worden door automatische incasso geïnd.

Naast de contributie bij SKC heb je een sportkaart van het Universitair Sportcentrum nodig om te trainen. Informatie over de sportkaart en kosten hiervan zijn te vinden op de website van het USC:  http://www.uscleiden.nl/tarieveneninschrijving/tarieven.html 

* Bedragen zoals vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. 2 juli 2022