Bestuur 2023-2024 ‘Met de Winst in de Zeilen’

FunctieNaamEmail
VoorzitterMarijne Moerlandvoorzitter@skcvolleybal.nl
SecretarisJonathan IJbemasecretaris@skcvolleybal.nl
PenningmeesterJasper van der Zwetpenningmeester@skcvolleybal.nl
WedstrijdsecretarisJolein Kruijtwedstrijd@skcvolleybal.nl
TeamtakencoördinatorDominique Boormansteamtakenco@skcvolleybal.nl
CommissiecoördinatorSam Stokxcommissie@skcvolleybal.nl

Marijne Moerland

Hallo allemaal,

Ik ben Marijne en ben dit jaar jullie voorzitter! Het bestuursjaar zelf is me een beetje spontaan komen aanwaaien, maar ik heb al vele leuke commissies erop zitten, zoals de BeachCie, IntegraCie, BataCie en AcquisiCie.

Volleyballen, daar ben ik eigenlijk helemaal niet zo goed in, vandaar dat ik al een aantal jaartjes onderaan dames laag bungel. Maar hoe leuk is dat? Een voorzitter van een volleybalvereniging die helemaal niet kan volleyballen?

In het dagelijks leven ben ik oppas van de twee liefste meisjes uit Leiden en vul ik de rest van de tijd in met studeren. Ik ben afgelopen februari begonnen met mijn master Crisis and Security Management, met de specialisatie in Cybersecurity Governance. Mijn faculteit zit ook in Den Haag, dus ik ben vaak op het station te vinden (mits ik naar college ga).

Ik heb enorm veel zin in het komende jaar en ik hoop jullie ook. Spreek me vooral aan als je vragen hebt, je iets wil aankaarten of gewoon gezellig wil kletsen!

Liefs, Marijne

Jonathan IJbema

Lieve SKC’ers,

Hoewel ik vorig jaar pas mijn eerste stappen zette bij SKC, voel ik me al helemaal thuis. In mijn eerste jaar was ik trots lid van de EJCie🤌. Als trouwe fotograaf van de PaparazCie heb ik op een LBA al meerdere foto’s mogen maken. Nu kijk ik ernaar uit om nieuwe avonturen en uitdagingen aan te gaan binnen onze vereniging.

Naast mijn tijd bij SKC, studeer ik kunstmatige intelligentie aan de Universiteit Leiden. Ik werk in Rotterdam en daarnaast probeer ik een fiets reparatie bedrijf in Den Haag draaiende te houden.

Ik ben blij deel uit te maken van het bestuur en ik kijk ernaar uit om met hen en met jullie allen een fantastisch volleybalseizoen te beleven. Ik kan niet wachten om jullie allemaal beter te leren kennen!

Tot snel!

Liefs, Jonathan

Jasper van der Zwet

Hoihoi,

Ik ben Jasper, de nieuwe persoon met de bankpas. Ik studeer wiskunde en informatica, dus hopelijk ben ik met cijfertjes in ieder geval te vertrouwen.

Ik ben heel slecht in niets doen, dus mijn week is altijd propvol gepland met studie, werk, volleybal en nu ook bestuur en TC. Van vorig jaar kennen jullie me misschien ook wel als pennie van de AcCie.

Verder ben ik heel fanatiek, sinds ik begonnen ben in de C jeugd bij Leython al. Na een jaartje tussenpoos bij VCO en weer terug naar Leython, ben ik 2 jaar geleden bij SKC aangeschoven. Hier vermaak ik me nog steeds uitstekend, zoals aan mijn bestuursfunctie misschien al te merken was.

Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen en ik hoop jullie ook! Ik zie jullie in de hal.

Groetjes,
Jasper

Jolein Kruijt

Hallo iedereen,

Het is nu mijn beurt om mezelf aan jullie voor te stellen. Ik ben Jolein Kruijt de wedstrijdsecretaris van bestuur 54. Dit wordt mijn derde jaar bij SKC, na eerder gespeeld te hebben bij Aspasia. Het afgelopen jaar was ik betrokken bij verschillende commissies, en nu wacht het bestuurswerk als mijn uitdaging voor het komende jaar.

Zodra het trainingsschema af is en alle wedstrijden zijn ingepland, kunnen we weer volop genieten van de prachtige sport die we allemaal zo leuk vinden. Als je vragen hebt of gewoon gezellig wilt kletsen, aarzel dan niet om me even aan te spreken of online contact met me op te nemen. Ik heb enorm veel zin in het komende seizoen om iedereen weer lekker te zien volleyballen!

Xx
Jolein Kruijt

Dominique Boormans

Hallo lieve leden!

Jullie hebben al vier toppers mogen ontmoeten uit het bestuur, en nu ben ik eindelijk aan de beurt! Ik ben Dominique en ik ben dit jaar jullie teamtakenco.

Vorig jaar ben ik begonnen met volleyballen bij dames 15. Ik hulpelde leuk als oma van de groep rond, aangezien ik al 26 jaar ben. Ik had nog nooit een bal aangeraakt, maar vanaf het eerste moment dat ik bij SKC kwam voelde ik me direct thuis. Vooral de tribune vind ik een zeer fijne plek en ik moedig dan ook graag de andere teams aan. Verder ben ik dus nog een nieuweling, ken ik nog niet alle leden en daarom vind ik het ontzettend leuk om nog meer leden te leren kennen dit jaar.

Naast bestuur heb ik (nu nog wel) ook een leven. Ik studeer Rechten en mijn vrije tijd vul ik in met boeken, spelletjes en mijn hondje Henkie.

Ik kijk uit naar de dingen die ik ga leren, de wedstrijden, de extra kilo’s en de gezelligheid! We maken er sowieso met zn alle een top jaar van.

Liefs, Dominique 💚🏐⛵

Sam Stokx

Heyhoi!

Je kan niet altijd zes gooien, maar vandaag is dat wel het geval. Bestuur 54 zou niet compleet zijn zonder haar CommissieCoördinator. Als langste SKC lid van het bestuur heb ik vele besturen zien komen en gaan en zo ook vond ik het tijd om de bestuursmantel op te pakken. Vele zullen mijn gezicht al wel kennen, want van een SKC feestje ben ik niet weg te slaan. Naast het feesten (bij de leuke activiteiten van de Uit Je DacCie afgelopen jaar) kan je mij ook geregeld in een volleybaloutfit vinden. Naast vorig jaar in dames 5 te hebben gespeeld, heb ik ook dames 10 getraind en gecoacht. In al mijn jaren SKC heb ik ook menig commissie gedaan. Voor een referentielijst moet je me vooral een keer aanspreken, ik kan echt niet beloven te stoppen met praten eer ik over commissies begonnen ben ;).

Afgelopen zomer heb ik ook officeel mij bachelor Molecular Science and Technology gehaald. Nu wil ik de komende jaren nog absoluut niks met wetenschap noch met technologie te maken hebben, dus een bestuursjaar is het geworden. Mocht je me in het dagelijkse leven tegenkomen ben ik waarschijnlijk aan het werk bij Holle Bolle Gijs of zit ik direct er tegenover in In De Oude Marepoort, beter bekend als de MaPo.
Ik heb in ieder geval heel veel zin in komend seizoen en hoop jullie allemaal zo enthousiast te krijgen om een commissie te doen.

Met een te blije grijns, Sammie