Hoe weet ik welke activiteiten er zijn?

Alle activiteiten die SKC organiseert zijn op verschillende manieren te vinden. Allereerst maakt SKC gebruik van een Google Agenda, die op de website te vinden is en die je kunt linken aan je eigen online agenda. Aan het begin van het seizoen worden er ook door het bestuur kaartjes uitgedeeld waar bondig de activiteiten voor het komende jaar op vermeld staan. Hiernaast worden activiteiten ook aangekondigd via de verschillende social media kanalen, zoals onze Whatsapp groep, de Algemene Mail en Instagram (@skc_leiden). Houd deze dus in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Hoe betaal ik voor activiteiten?

Aan het begin van elk seizoen zijn nieuwe leden verplicht om een formulier voor een automatische incasso in te vullen. Dit staat SKC toe om na een aankondiging geld af te schrijven van je rekening. Als je je aanmeldt voor en deelneemt aan een activiteit wordt dit bijgehouden door de penningmeester. Deze zal de kosten voor de activiteit dan via een automatische incasso van je rekening afschrijven. Sporadisch zal er gepind moeten worden bij aanvang van een activiteit.

Hoe meld ik me aan voor een commissie?

Informatie over de verschillende commissies staat op onze website bij Commissies of wordt gedeeld in berichten op de social media kanalen van SKC. Als je geïnteresseerd bent om deel te worden van een commissie kun je mailen naar de commissiecoördinator, commissie@skcvolleybal.nl.