Dit zijn, op chronologische volgorde, de activiteiten die in seizoen ’23-’24 allemaal zijn georganiseerd. Bekijk de SKC Agenda om de data te bekijken.

*Deze activiteiten zijn ook voor externen: Heb je meegedaan aan een van deze activiteiten? Stuur een mail naar desbetreffende commissies voor de foto’s!

EL CID bij SKC*

Verschillende activiteiten tijdens de EL CID, zoals bootje varen, volleyballen in het park en borrelen in de Keyzer. Allemaal georganiseerd door de PromoCie.

Introtoernooi*

Eerste toernooi en eerste activiteit van het seizoen waar iedereen welkom is, georganiseerd door de AcCie.

TC toernooi

Een weekend met oefenwedstrijden voor de Technische Commissie om de laatste keuzes te kunnen maken voor de definitieve teamindeling.

Check-je-team borrel

Een borrel in onze stamkroeg de Keyzer. Hier kunnen teams een coach zoeken en als coach een team zoeken.

IntegraCie activiteiten

verschillende activiteiten die georganiseerd worden om de eerstejaars SKC’ers te integreren binnen de vereniging en om elkaar beter te leren kennen.

Eerstejaarsweekend

een weekend met alleen eerstejaars waarop je elkaar beter leert kennen maar ook SKC, het huidige Bestuur en de IntegraCie.

Hutspot eten

samen met een groep SKC’ers vieren we Leidens Ontzet door samen hutspot te eten en daarna de stad in te gaan.

TeamPresentatieFeest

een feest waarop alle teams hun teamthema presenteren op een unieke manier, hierbij is er ook een jury van XKC’ers die een winnaar kiezen.

SuperSaturday’s*

zaterdagen waarop er vijf wedstrijdrondes zijn tussen 11:00 en 22:00 met elke ronde drie wedstrijden! Daarnaast wordt de hele zaal ook versierd en wordt er gezorgd voor o.a. eten door de SuSaCie.

ConstitutieBorrel

een borrel om het huidige bestuur te feliciteren met hun constitutie.

Lustrum activiteiten

verschillende activiteiten zoals een Oud & Opnieuw feest, poolparty en bootje varen om samen het 55 jarig bestaan van SKC te vieren in 2024. In november 2024 wordt ook de lustrum week georganiseerd en dat wordt een groot feest!

CuCo clinics

een scala aan clinics die worden georganiseerd verspreid over het seizoen, denk aan volleybal maar ook beachvolleybal clinics.

V4 cursussen

deze cursussen worden gegeven door onze verenigingsexperts. Zij leiden onze leden op tot scheidsrechters met een V4 bewijs zodat zij de 2e klasse of hoger kunnen scheidsen.

LangeBarAvond Sinterklaas

een borrelavond op het USC die na de wedstrijden doorgaat in de kantine tot in de late uurtjes, met deze editie een bezoek van Sinterklaas.

Gala

een deftig feest waar men in galakleding verschijnt.

SKC Skireis

een reis met een groep SKC’ers naar de sneeuw in Frankrijk om een week te (après-)skiën. Dit jaar inclusief de jaarwisseling dus een groot feest.

HalfjaarlijkseAlgemeneLedenVergadering (HALV)

Een van de tweejaarlijkse ledenvergaderingen.

Trainerscursussen

Cursussen die worden georganiseerd voor onze trainers

Nachttoernooi*

Een volleybal en feest activiteit voor iedereen die zich opgeeft! Hierbij wordt er eerst een toernooi gespeeld, dan gefeest en daarna een tweede ronde gevolleybald waarna er met z’n allen ontbeten wordt.

Actieve leden activiteiten

Meestal een borrel en/of een BBQ om de actieve leden te bedanken voor hun inzet voor SKC.

Oud-besturen diner

Een jaarlijks diner voor alle oud-besturen van SKC.

LangeBarAvond Bestuur

Tekst

Broertjes en ZusjesToernooi*

Tekst

SKC Olympics

by the International Committee

Eindfeest*

Het laatste feest van het seizoen. In 2024 inclusief bootje varen door Leiden, georganiseerd door de AcCie en LustrumCie.

Buitentoernooi

elk jaar gaan we met veel SKC’ers naar eindhoven om daar mee te doen aan het Hajraa buitentoernooi op het gras met grote feesten.

Beachfinales

Tekst

SKC Trip

een reis naar Madeira met een groep SKC’ers, georganiseerd door de TripCie.

Teamweekend

een weekend die bijna elk team organiseert, hierbij ga je een weekend op pad met je hele team om elkaar beter te leren kennen en te feesten.