Een jaar lang uit je dak gaan, dat is wat ons is beloofd in augustus, toen een groep van 7 enthousiaste SKC’ers bij elkaar kwam om de vetste evenementen te organiseren. En of dat is gelukt!

Ze trapten af met het introtoernooi, toen snel naar hutspot eten en natuurlijk het TPF! De eerste LBA met passende gedichtjes, het gala en in januari het oliebollentoernooi waar ze een mooi bedrag hebben opgehaald voor het goede doel. Ditzelfde geldt voor de valentijnsactie in februari! De feestjes bleven echter niet op het USC. In maart ging het dak eraf in de Next tijdens het ballenfeest, en in mei in Utrecht met de primeur: het interverenigingsfeest! Tussendoor hebben we ook nog kunnen genieten van Barbies en Bodybuilders met het BZT en is gefeest tot in de vroege uurtjes op het USC tijdens het eindfeest. Wat een jaar was het en wat hebben we er van genoten! Lieve Laurianne, Sam, Jasper, Sara, Isabel, Colin en Charlotte, jullie hebben een hele rij topevenementen neergezet waar jullie trots op mogen zijn! Heel erg bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar!

Leave a comment