In de laatste paar dagen van mei is een hele leuke groep van 30+ SKC’ers op trip gegaan en dit jaar ging de reis naar Valencia! En de organisatie van zo’n reis kan alleen maar door een groep toppers gedaan worden, namelijk de TripCie. En wát hebben ze een boel leuke dingen geregeld!

Zeg je Spanje, zeg je natuurlijk zon (en patatas bravas en sangria), maar ook paella eten, strand, en cultuur. Dit en veel meer heeft de TripCie allemaal bij het programma geïncludeerd! Natuurlijk konden uitgaan in de vetste clubs, een kroegentocht (in het groen), oerhollands fietsen en een enorme berg enthousiasme en vrolijkheid niet ontbreken en heeft iedereen enorm kunnen genieten van deze reis! Lieve Jade, Jolein, Wouter, Jannieke en Tim, bedankt voor het organiseren van deze fantastische trip!!

Leave a comment