Het volleybalseizoen is helaas alweer afgelopen en de trainingsgroepen gaan weer van start, maar voordat het zover is willen we graag nog alle trainers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar!

Want wat hadden we gemoeten zonder deze fantastische mensen, ze zorgen ervoor dat we wekelijks kunnen volleyballen, dat we steeds beter worden en dat iedereen de sport kan beoefenen waar ze zoveel plezier aan beleven. 

Elke week steken ze tijd en moeite in het maken van een training, sommigen zelfs meerdere keren per week! Deze training wordt vervolgens vol enthousiasme gegeven en uiteindelijk resulteert het in betere spelers. Het maakt niet uit of je net bent begonnen of al jaren ervaring hebt, je trainer zorgt ervoor dat je jezelf kan blijven verbeteren! 

Ook hebben sommige trainers dit jaar hun VT2 diploma gehaald om nog betere trainingen te kunnen geven de komende jaren, van harte gefeliciteerd!

Leave a comment